Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu28 de febrer de 2019

 Pla Dinamització Local

 Aprovades les bases del nou Pla de Dinamització Local   

 

El Ple de la Diputació de Lleida, celebrat aquest dijous, ha aprovat les bases 2019 del nou Pla de Dinamització Local de #DiputacioLleida amb una dotació de 10M€. Està adreçat als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades per la realització d’obres i prestació de serveis. Sumat a aquesta anualitat, la Diputació de Lleida ha destinat 30M€ a concurrència competitiva en tres anys a través d’aquests plans municipals.

 

 Més informacióLlar d'Infants

Noves instal·lacions per a la formació universitària a Lleida. Inauguració del nou hospital veterinari a Torrelameu

La consecució del doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal fou àmpliament reivindicada durant anys per la Universitat de Lleida i la Diputació de Lleida com a eina de progrés per a un territori on el sector ramader té un pes estratègic.

Per desenvolupar tota la potencialitat que suposa aquesta titulació, la Diputació de Lleida ha finançat amb 6,2 milions d’euros els equipaments necessaris per impartir-la. L’aulari al Campus Universitari de l’ETSEA, a la ciutat de Lleida, ja està en ple funcionament. Ara s’ha donat per finalitzat el segon edifici necessari per a l’esmentada titulació. 

El proper dilluns, dia 4 de març, a les 11.30 hores, el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra; la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, i el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, inauguraran la nova unitat quirúrgica docent, al municipi de Torrelameu.

La unitat quirúrgica docent, coneguda també com a hospital veterinari, aprofita les sinergies i el potencial del Centre d’Estudis Porcins i el Centre de Recerca Biomèdica Aplicada CREBA, ubicats també al mateix municipi de la Noguera.

 Bus de la Salut

El Bus de la Salut’ tornarà a citar els 8.400 lleidatans  

L’estudi segueix en una segona fase, de 2019 a 2021, en què es tornen a programar revisions a totes les persones per a la realització de proves de prevenció de malalties cardiovasculars i renals. El projecte ha ajudat a prevenir futures malalties arterials a un 71,7% de persones amb factors de risc. La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha destacat la importància de poder fer proves de detecció precoç de malalties renals i cardiovasculars.  

   Més informació

 

1 de març de 2019 

21.00 h   

21è Premi de poesia Maria Mercè Marçal Restaurant Resquitx, Golmés.

2 de març de 2019 

11.00 h   

Inauguració Reforma Avinguda Rambla Dr. Pearson. Tremp.

20.30 h   

Concert Rèquiem de Mozart amb Orquestra Julià Carbonell i Orfeó de Lleida. La Llotja de Lleida.

4 de març de 2019 

13.30 h   

Inauguració Plaça 1 d'Octubre i Carrer Capdevila amb el Molt Honorable President de la Generalitat,  Quim Torra. Bellaguarda.

18.00 h   

Presentació del Compromís Nacional pel desplegament de fibra òptica a Catalunya amb el Molt Honorable President de la Generalitat,  Quim Torra. Palau de la Generalitat Barcelona.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.