Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu22 de febrer de 2019

 Biomedicina

Biomedicina 2: Més oportunitats d’investigació científica per a Lleida  

Lleida disposa d’unes noves instal·lacions de referència en el terreny de la formació i recerca científica en medicina, que han estat inaugurades aquesta setmana per la presidenta Rosa Maria Perelló. Es tracta de l’edifici de Biomedicina 2 amb l’aportació de la Diputació d’una tercera part del pressupost total. Aquest centre està ubicat al recinte de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i acull part dels estudiants i investigadors de l’IRB Lleida. La presidenta Rosa Maria Perelló ha volgut remarcar el “compromís” de la Diputació de Lleida amb la salut de la ciutadania, que es manifesta, entre d’altres, en projectes com aquest que són una “aposta clara” per millorar-la.

 

 Més informacióSalut pública

Salut Pública: Acció i prevenció al territori

La Diputació de Lleida desenvolupa una important acció en matèria de Salut Pública d’acord amb les competències que li són assignades per llei i en coordinació amb els ens locals i la Generalitat per tal de programar les actuacions més necessàries en cada moment. A través de diferents línies de concurrència i ajuts, col·labora per al condicionament d’equipaments hospitalaris, adquisició de tecnologia per als centres d’atenció primària, ampliacions i construccions de consultoris locals. A nivell local, també finança els ajuntaments perquè puguin disposar del servei de socorrisme a les piscines públiques i fomenta la pràctica d’hàbits saludables, entre altres activitats.

 Més informació

 Carreteres

Comunicacions viàries millorades a l’Urgell 

En els darrers anys, la Diputació de Lleida ha destinat quantiosos recursos per al manteniment i millora de carreteres de la seva titularitat algunes de les quals, ubicades a la comarca de l’Urgell. En són exemple, de les actuacions de condicionament, les obres realitzades a la carretera LV-3028, amb gran part del seu trajecte pel terme municipal de Castellserà, o el condicionament de la carretera que enllaça Agramunt amb Tornabous, la LV-3231. En ambdós casos són vies d’accés a la carretera C-53, de Tàrrega a Balaguer, i registren un elevat trànsit de vehicles agrícoles.  

   Més informació

 

22 de febrer de 2019 

9.30 h   

Inauguració 18a Jornada Reg i Futur. Teatre L'Amistat de Mollerussa.

18.00 h   

Commemoració 60è aniversari Cooperativa d'Artesa amb Xavier Sala i Martín. Artesa de Segre.

2 de març de 2019 

11.00 h   

Concert Rèquiem de Motzar amb Orquestra Julià Carbonell i Orfeó de Lleida. La Llotja - Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.