Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu7 de febrer de 2019

 Premi Pica d'Estats

30 anys del Pica d’Estats 

Existeixen pocs guardons d’anàloga temàtica i trajectòria consolidada com el Premi internacional Pica d’Estats, del qual enguany se n’ha resolt la 30a edició. Fou una idea del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, que ha permès impulsar la promoció dels atractius i productes turístics de les comarques de Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran a nivell internacional a través dels mitjans de comunicació. De llavors ençà, es compten per milers els treballs que ha rebut a concurs el Pica d’Estats i la relació de premiats de la darrera edició la podeu consultar al següent enllaç.

 

 Més informacióFires Internacionals

I 22 fires per promocionar l’Ara Lleida al 2019

Seguit amb l’acció de promoció de l’’Ara Lleida’, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha programat enguany la participació en 22 fires sectorials, la propera, a Tel Aviv, el 12 i 13 de febrer al saló IMTM. Londres, Holanda, Stuttgart són altres de les destinacions habituals que permeten donar a conèixer l’oferta de Lleida en el format firal i amb el suport també de l’Agència Catalana de Turisme, l’ACT. Al web podreu conèixer millor tota l’acció internacionalitzadora que porta a terme el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

 

   Més informació

 CEEI Lleida

CEEI Lleida: Talent, ocupació i diversificació econòmica 

El Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (CEEI) i la seva xarxa territorial de 16 centres ubicats en totes les comarques són una aposta pel territori i els seus emprenedors. S’hi ofereix des de les seves instal·lacions un lloc físic fins a un acompanyament en la creació de nous negocis. Aquesta setmana el CEEI Lleida també està d’actualitat perquè s’ha donat a conèixer la selecció d’una de les seves empreses per participar al saló de referència per a les startups tecnològiques, que se celebrarà del 25 al 27 de febrer a Fira de Barcelona, en el marc del Mobile World Congress.

   Més informació

 

8 de febrer de 2019 

11.30 h   

Presentació del Programa Esport Blanc curs 2018-2019.  Estació d'esquí Port Ainé.

12.00 h   

Trobada de Rosa Maria Perelló amb els alcaldes de l’Alt Urgell per informar dels projectes de la Diputació al territori. Arsèguel.

10 de febrer de 2019 

12.00 h   

Festa de Santa Àgueda. Tàrrega.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.