Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu24 de gener de 2019

 lliçó inaugural IEI 2019

Inici del curs acadèmic de l'IEI 

La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs, pronunciarà dilluns, 28 de gener, la lliçó inaugural del curs acadèmic 2018-2019 de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. La conferència "1939-2019: 80 anys d'exili?" tindrà lloc a l’aula magna de l’IEI, a les 13 hores, en un acte presidit per la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, i amb l’assistència de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol.

 

 Més informacióFITUR

Promoció Turística a FITUR

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida és present a la Fira Internacional de Turisme-FITUR 2019 a Madrid, un certamen de referència sectorial i internacional amb 866 expositors de 165 països en aquesta nova edició. La participació de la Diputació de Lleida s’inscriu a l’estand de Catalunya de l’Agència Catalana de Turisme, al pavelló 7 del recinte firal d’IFEMA, en els espais de representació del conjunt de l’oferta turística de les comarques de Lleida, de l’Alt Pirineu i l’Aran. Al següent enllaç podreu conèixer totes les novetats que s’hi presenten.

 

   Més informació

 PECTs

Projectes d’Especialització Territorial (PECT) ‘Porcí de Lleida, la producció sostenible intel·ligent’, i ‘El bosc, primer recurs de l’economia verda’

Emmarcats en el programa operatiu FEDER,  es volen impulsar durant el present any amb un pressupost de 6,1M€.

Aquestes dos propostes se sumen a d’altres a les que la Diputació de Lleida ha donat llum verda per tal de sol·licitar ajuts del programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 com són: ‘Camins tradicionals dels Pirineus’, ‘Camí de Sant Jaume. Xarxa de patrimoni’ i ‘Paisatges de Ponent’, i que suposen una inversió total de 9,9 M€. 

   Més informació

28 de gener de 2019 

11.00 h   

Inici de les obres del nou Museu d'Art de Lleida.  Audiència Provincial de Lleida.

13.00 h   

Lliçó inaugural del curs 2019.  Institut d'Estudis Ilerdencs.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.