Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu20 de desembre de 2018

 Pressupostos 2019

Pressupostos 2019: compromís social i municipal

La Diputació de Lleida ha aprovat els pressupostos per al proper exercici 2019 amb els vots a favor de l’equip de govern de PDeCAT i PSC i UA; el vot contrari de la CUP i l’abstenció d’ERC, PP i Ciutadans. Els comptes, en termes globals, sumen prop de 130 milions d’euros, 50 milions dels quals  s’adrecen directament als ajuntaments i ens comarcals. En inversions, destaca l’extensió de fibra òptica a tot el territori (10 M€) i  el nou Pla de Dinamització Local (10 M€). Podreu llegir les principals característiques d’un projecte de pressupost basat en el compromís social i municipal a l’apartat d’actualitat de www.diputaciolleida.cat.

 

 Més informacióPrevisió fundents

Previsió per la baixada de temperatures

La Diputació de Lleida ha rebut les primeres peticions d’ajuntaments que han sol·licitat disposar de fundents per poder minimitzar eventuals riscos provocats per les gelades i la neu a les calçades en els mesos de més fred. Les peticions s’adrecen al Servei de Vies i Obres que, cada any, activa el Pla de Viabilitat Hivernal a mitjan novembre i fins a mitjan abril. Concretament, la institució ha fet una provisió total de 5.300 tones de fundents, 3.000 de les quals són per atendre les carreteres de la pròpia corporació i les 2.300 restants, a disposició dels ens locals que cursin la petició de sol·licitud. 

 

 Més informacióMarc Boixadera

Històries en primer persona 

Marc Buxaderas és monologuista i ha endegat la campanya  #posaundiscapacitatalatevavida per sensibilitzar sobre la discapacitat i la importància de la inclusió a través d’experiències pròpies.  

La Diputació de Lleida, compromesa amb les entitats del tercer sector, dona suport  a la seva iniciativa  i en fa difusió. La primera presentació fou dimarts, coincidint amb la tradicional trobada de Nadal que la presidenta Rosa Maria Perelló va oferir als mitjans a l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

 

 

 Més informació

20 de desembre de 2018 

19.30 h   

Inauguració de l'exposició 80 anys de la Manyana. Sala Montsuar, Institut Estudis Ilerdencs.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.