Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu18 de maig de 2018

 Camins municipals

Reunió de treball dels Consells Comarcals del Pirineu i la Diputació de Lleida per tractar sobre el manteniment i la inversió en camins municipals

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’ha reunit aquest dijous amb els presidents dels Consells Comarcals del Pirineu de Lleida per tal de valorar les accions conjuntes en relació amb la inversió i el manteniment dels camins locals i els accessos a nuclis de població.

Tots els assistents han convingut en demanar que, tan aviat com es constitueixi el nou Govern de la Generalitat de Catalunya, sol·licitaran una reunió amb el titular del departament de Territori per tal d’exposar i compartir l’estat crític de la situació actual i planificar les accions i el finançament necessaris per mantenir els camins en condicions. Alhora, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, els ha comunicat que, el passat dia 9 de maig, va demanar per carta al Ministro de Fomento una reunió per reclamar un major finançament pels municipis,  que permeti als ens locals dur a terme les accions necessàries en els camins de la seva titularitat. 

 Més informacióNo és no

La resposta jurídica a les agressions sexuals, a debat dilluns vinent a l’IEI

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acollirà dilluns vinent, 21 de maig, una taula de debat sobre ‘És adequada la resposta jurídica a les agressions sexuals?’.

L’activitat, que començarà a les 19.30 hores, comptarà amb la participació de l’advocada Magda Oranich, de Josep Maria Tamarit, catedràtic a la UdL i a la UOC i president de la Societat Catalana de Victimologia, i de Jordi Albareda, degà del Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

 

   Més informació

 18 de maig de 2018

10:30 hores 

Presentació de la primera edició del festival ‘Espurnes barroques'. Aula Magna  de l'IEI.

 19 de maig de 2018

11:30 hores 

Lliurament dels Premis Pica d'Estats. Sala Viladrich de la Diputació de Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.