Rosa Maria Perelló presenta als grups de l’oposició l’esborrany dels pressupostos

La trobada s’emmarca dins la voluntat de consens que vol imprimir la presidenta durant el seu mandat
Les línies estratègiques dels nous comptes estan enfocades en el desplegament de la fibra òptica, els ajuts de concurrència i un nou pla d’ajut als ajuntaments

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, s’ha reunit avui amb els grups polítics de l’oposició per tal de presentar-los les línies mestres dels nous pressupostos de la corporació per al 2019. Perelló ha estat acompanyada pels vicepresidents Rosa Pujol i Enric Mir. Aquestes línies estratègiques es fonamentaran, entre altres, en el desplegament de la fibra òptica al territori, la priorització dels ajuts de concurrència i el desenvolupament d’un nou pla d’ajut als ajuntaments.

La trobada d’avui s’emmarca dins la voluntat de consens que, des que va prendre possessió del càrrec com a presidenta, Perelló ha volgut imprimir al seu mandat. Així, des del primer dia va manifestar la seva intenció d’elaborar un pressupost que fos capaç de recollir les aportacions de totes les forces polítiques, l’esborrany del qual ha presentat avui. Amb aquesta trobada, Rosa Maria Perelló ha volgut copsar les impressions dels altres grups polítics per tal de mirar de trobar més punts d’entesa de cara a completar la proposta.
El resultat de tot plegat han de ser uns pressupostos més participatius, amb un increment dels ajuts de concurrència competitiva i que donin suport a les necessitats de tots els ajuntaments del territori.
Lleida, 3 de desembre de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat