Presentació del VIII Seminari de Postgrau Cervera-Jordà a la Diputació

ORIseminari_cervera-jorda-01_editora_2_4832_0_1

La compositora Teresina Jordà i els seus alumnes del VIII Seminari de Postgrau Cervera-Jordà han presentat aquest dijous el Seminari de Postgrau Internacional Cervera-Jordà en un acte que s’ha celebrat a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida. L’acte –que ha comptat amb la participació del gestor artístic, Carlos Sánchez- ha estat presidit pel vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla. Durant l’acte també s’ha presentat el llibre “Anécdotas y vivencias”, dedicat a la memòria de Pepita Cervera.

Aquest Seminari Internacional de Postgrau, que compta amb la col•laboració de la Diputació de Lleida, és una oportunitat per a joves intèrprets i compositors per difondre els seus treballs creatius i perfeccionar la tècnica musical.

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla ha dit que “aquesta vuitena edició del Seminari li dóna una gran solidesa i prestigi” alhora que ha fet referència als més de 3.000 músics que van gaudir en algun moment de la seva etapa formativa dels coneixements de la desapareguda Pepita Cervera. En aquest sentit, ha afegit que Lleida li deu molt a les figures de Pepita Cervera i de Teresina Jordà “per la promoció de la música que han anat fent al llarg de la seva vida i per la qualitat de les seves composicions i interpretacions”.

Per a l’edició d’enguany –que es farà entre els dies 4 i 11 d’agost- el concertista col•laborador serà Pablo Rueda. Com en cada edició la pedagoga, concertista i compositora, Teresina Jordà oferirà les classes magistrals.

El VIII Seminari de Postgrau Cervera-Jordà compta amb concertistes postgraduats de diverses comunitats espanyoles en les especialitats de piano solista, piano a duo, música de cambra, composició, cant, oboè i percussió.

Durant el curs es faran recitals individuals dels participants i un concert de clausura col•lectiu.

Lleida, 4 d’agost de 2011
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat