Agenda

22 de desembre de 2020
Roda de premsa de la constitució de la comissió de seguiment del Pla de Rodalies de Lleida
 • Hora: 14:00
 • Lloc: A través de l’enllaç de la plataforma Zoom: https://zoom.us/j/99357328448

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín; el delegat de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, i el Paer en Cap de Lleida, Miquel Pueyo, seran presents en la roda de premsa posterior a la reunió per a la constitució de la Comissió de seguiment del Pla de Rodalies de Lleida que se celebra via telemàtica, a partir de les 12.30 hores.

 

L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 14.00 hores a través de l’enllaç de la plataforma Zoom: https://zoom.us/j/99357328448

17 de desembre de 2020
Ple de la Diputació de Lleida del mes de desembre de 2020
 • Hora: 10:00
 • Lloc: Saló de Plens de la Diputació i via telemàtica

El Ple ordinari de la Diputació de Lleida, corresponent al mes de desembre de 2020, se celebrarà aquest dijous, 17 de desembre, a les 10.00 hores, de forma presencial i via telemàtica, a través de l’enllaç: https://cutt.ly/dhHOrHE​ de la plataforma ‘Teams Live’.

 

Els mitjans de comunicació que ho desitgin podran seguir la sessió plenària de forma presencial, al mateix temps que seguirà actiu el seguiment del Ple per via telemàtica.

 

ORDRE DEL DIA

 

 1. Aprovació de l’acta de la sessió anterior.

 

CORPORACIÓ I PRESIDÈNCIA

 

 1. Informació de Presidència.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA DE PRESIDÈNCIA

 

 1. Aprovació inicial del Reglament de regulació dels processos de notificació i comunicació de la Diputació de Lleida amb els empleats públics de la Diputació de Lleida i els seus Organismes Autònoms i de la resta d’Administracions.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA DE RECURSOS HUMANS I PLANIFICACIÓ

 

 1. Aprovació de la plantilla de personal de la Diputació de Lleida i els organismes dependents, exercici 2021.

 

 1. Aprovació de l’expedient administratiu núm. 2/2020 de modificació de la Relació de Llocs de Treball 2020.

 

 1. Aprovació dels Criteris de productivitat per l’any 2020.

 

 1. Aprovació de l’ampliació de complement de major dedicació.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA DE FINANCES

 

 1. Donar compte del període mig de pagament a proveïdors corresponent al mes d’octubre de 2020.

 

 1. Donar compte dels informes d’Intervenció del Pla Anual de control de la Diputació i els seus Organismes Autònoms i de control financer de la Diputació, 2019.

 

 1. Aprovació inicial del Pressupost General de la Diputació de Lleida, organismes autònoms i ens depenents, exercici 2021.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA DE GESTIÓ DE TRIBUTS

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, de l’encàrrec de gestió efectuat per l’Ajuntament de Juneda, de la recaptació de les sancions de la Llei sobre el trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària.

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, efectuada per l’Ajuntament de Torrefarrera de la recaptació en via executiva dels valors meritats amb data anterior a l’adopció d’aquest acord de diversos ingressos de dret públic.

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, efectuada per l’Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya de la recaptació en via executiva dels valors meritats amb data anterior a l’adopció d’aquest acord de diversos ingressos de dret públic.

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, efectuada per l’Ajuntament de Benavent de Segrià de la recaptació en via executiva dels valors meritats amb data anterior a l’adopció d’aquest acord de diversos ingressos de dret públic.

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, efectuada per l’Ajuntament de Camarasa de la recaptació en via executiva dels valors meritats amb data anterior a l’adopció d’aquest acord de diversos ingressos de dret públic.

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, efectuada per l’Ajuntament de Castelló de Farfanya de la recaptació en via executiva dels valors meritats amb data anterior a l’adopció d’aquest acord de diversos ingressos de dret públic.

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, efectuada per l’Ajuntament de Castelló de Farfanya de la recaptació en via voluntària i executiva dels valors meritats amb data anterior a l’adopció d’aquest acord de la Taxa de manteniment del cementiri municipal.

 

 1. Acceptació de la delegació a la Diputació de Lleida, a través de l’OAGRTL, efectuada per l’Ajuntament de Montoliu de Lleida de la recaptació en via executiva de l’Execució subsidiària.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA DE POLÍTIQUES D’IGUALTAT

 

19. Resolució d’al·legacions i aprovació definitiva de les Bases específiques per a la concessió de subvencions als ajuntaments de la demarcació de Lleida en l’àmbit de la promoció de les polítiques d’igualtat i la incorporació de la perspectiva de gènere i dels drets de no discriminació de les persones LGTBI.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA DE CONTRACTACIÓ

 

 1. Aprovació de l’expedient de contractació i de l’inici de licitació del “Subministrament en règim d’arrendament, manteniment i higienització de fonts d’aigua a la Diputació de Lleida i organismes autònoms”.

 

 1. Aprovació de l’expedient de contractació i de l’inici de licitació del “Servei de neteja de les diferents dependències de la Diputació de Lleida”.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA DE GESTIÓ DE PATRIMONI

 

 1. Aprovació de la cessió d’ús per part de la Diputació de Lleida a l’Ajuntament de Riner, d’uns espais a la Casa Gran del Miracle – municipi de Riner – a efectes de que siguin destinats a activitats pròpies de les dependències municipals.

 

 1. Aprovació de la venda d’una parcel·la sobrera propietat de la Diputació de Lleida, al terme municipal de Vallbona de les Monges, parcel·la 9042, polígon 8 –Accés a Rocallaura.

 

 1. Aprovació de la rectificació, a 31 de desembre de 2019, de l’inventari de la Diputació de Lleida i dels seus organismes autònoms i fundacions.

 

COMISSIÓ INFORMATIVA D’ACCIÓ TERRITORIAL

 

 1. Aprovació del Conveni de col·laboració entre la Diputació de Lleida i el Consorci de Normalització Lingüística per al finançament dels serveis comarcals de català, any 2020.

 

 1. Aprovació del Conveni de col·laboració entre la Diputació de Lleida i el Patronat Municipal de Fires de Mollerussa, per a la realització d’activitats firals, any 2020.

 

 1. SEGUIMENT, CONTROL I GESTIÓ CORPORATIVA

 

 1. a) Coneixement decrets de Presidència, dictats durant el mes de novembre de 2020.
 2. b) Ratificació decrets de la Presidència.
 3. c) Coneixement resolucions adoptades per la Junta de Govern.
 4. d) Mocions.
 5. e) Assumptes d’urgència.
 6. f) Precs i preguntes
14 de desembre de 2020
Acte de lliurament del Premi Internacional Millor Poma Golden 2020
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala d'Actes. Diputació de Lleida

El vicepresident Jordi Latorre, acompanyat del també vicepresident Ferran Accensi i del diputat Ramon Cónsola, presidirà l’acte de lliurament del Premi Internacional Millor Poma Golden 2020, organitzat per Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC), que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.

 

La presentació comptarà també amb la participació del cap sectorial de la fruita dolça de JARC, Sergi Balué; el president de JARC Lleida, Joan Carles Massot, i la gestora adjunta de l’Àrea de Producció Vegetal i gestora d’Innovació de l’IRTA, Rosa Altisent.

24 de novembre de 2020
Roda de premsa de presentació dels Pressupostos de la Diputació 2021
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala d'Actes. Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el vicepresident Jordi Latorre, la diputada portaveu del grup d’ERC, Mercè Carulla, i la diputada portaveu de Junts x Catalunya i vicepresidenta de Patronat de Turisme, Rosa Pujol, presentaran els Pressupostos de la institució per a l’anualitat 2021.

 

La presentació es farà a la sala d’actes de la Diputació de Lleida.

18 de novembre de 2020
Presentació de la xerrada ‘Coneguem les violències masclistes’
 • Hora: 10:45
 • Lloc: Sala de premsa. Diputació de Lleida

La diputada d’Igualtat, Helena Martínez, acompanyada de l’alcalde de Bell-lloc d’Urgell i diputat, Ramon Cónsola, i la regidora de l’Àrea de la Dona de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell, Brigit Jubilar, presentaran la xerrada ‘Coneguem les violències masclistes’, que se celebrarà en format virtual el dissabte 28 de novembre a partir de les 10.00 hores, en motiu del Dia Internacional (25 N) per a l’eliminació de la violència contra les dones, sota l’organització de l’Ajuntament de Bell-lloc d’Urgell.

 

La presentació tindrà lloc a la Sala de Premsa de la Diputació de Lleida.

15 d'octubre de 2020
Ple Octubre – Diputació de Lleida
 • Hora: 10:00
17 de setembre de 2020
Ple Setembre – Diputació de Lleida
 • Hora: 10:00
30 de juliol de 2020
Ple Juliol – Diputació de Lleida
 • Hora: 10:00
 • Lloc: Telemàticament
18 de juny de 2020
Ple Juny – Diputació de Lleida
 • Hora: 10:00
28 de maig de 2020
Ple Maig – Diputació de Lleida
 • Hora: 10:00