Agenda

20 de gener de 2020
Presentació del llibre ‘Pompeu Fabra a Prada. El seu exili en terra catalana entre família i amics (1939-1948)’
 • Hora: 18:00
 • Lloc: Aula Magna. IEI

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, participarà en l’acte de presentació del llibre ‘Pompeu Fabra a Prada. El seu exili en terra catalana entre família i amics (1939-1948)’, de Ramon Gual. L’acte se celebrarà a l’Aula Magna de l’IEI i comptarà amb la intervenció de propi autor del llibre que és, a més, director de l’editorial Terra Nostra i membre de la Fundació Universitat Catalana d’Estiu.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

19 de gener de 2020
Cloenda de la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues
 • Hora: 20:00
 • Lloc: Les Borges Blanques

El vicepresident Jordi Latorre participarà en l’acte de cloenda de la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que tindrà lloc a l’Espai gastronòmic del pavelló de l’oli de les Borges Blanques. Latorre estarà acompanyat de l’alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i de la cuinera Ada Parellada.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

18 de gener de 2020
Showcooking de la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Estand de la Diputació de Lleida. Les Borges Blanques

El president de la Diputació, Joan Talarn, participarà en l’elaboració d’una “pizza revolucionària” (amb all i oli de codony) a càrrec de Montse Llort, de Cal Senzill de Bellpuig, a l’estand del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, en el marc de la celebració de la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues que té lloc a les Borges Blanques. Talarn estarà acompanyat de la vicepresidenta, Estefania Rufach, i del diputat Carles Gibert.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

Inauguració de la reforma de l’antiga Cooperativa del Camp
 • Hora: 12:30
 • Lloc: Vilanova de Segrià

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat del vicepresident Jordi Latorre, i del diputat Jordi Verdú, presidirà la inauguració de la reforma de l’antiga Cooperativa del Camp de Vilanova de Segrià. L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Vilanova de Segrià, Jordi Figuerol, i de l’exalcalde, Josep Vila, amb qui es va dur a terme el projecte de reforma.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

Festa de la Neu
 • Hora: 10:30
 • Lloc: Tarragona

La vicepresidenta del Patronat de Turisme, Rosa Pujol, participarà demà dissabte a la Festa de la Neu a la ciutat de Tarragona que organitzen el setmanari Més Tarragona i TAC 12, la televisió pública del Camp de Tarragona amb la col·laboració del Patronat de Turisme i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-FGC. L’activitat que es desenvoluparà a la Plaça Corsini de Tarragona entre les 10.30 i les 13.30 hores, donarà a conèixer la nova temporada d’esquí 2019-2020 i les activitats del Pirineu de Lleida vinculades amb l’oferta de turisme de muntanya, neu, gastronomia i esquí.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

79a Festivitat de Sant Antoni Abat
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Lleida

El vicepresident Ferran Accensi i el diputat Paco Cerdà assistiran a la 79a Festivitat de Sant Antoni Abat que organitza l’Associació Cultural i Recreativa ‘Els Pagesos’ de Lleida amb la missa solemne i els tradicionals Tres Tombs.

Caragolada solidària
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Les Borges Blanques

El diputat Ramon Cónsola participarà en la Caragolada solidària que organitza la FECOLL al passeig del Terrall de les Borges Blanques amb motiu de la celebració de la 57a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues, i que compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Els tastets tindran un cost de 3 € i la recaptació anirà dirigida a la campanya de repoblació d’oliveres a través d’Olivina, l’olivera social i solidària, que gestiona l’entitat ACUDAM.

Partit d’hoquei patins: Lleida Llista- Barcelos
 • Hora: 20:00
 • Lloc: Pavelló Onze de Setembre

El diputat Paco Cerdà assistirà al partit d’hoquei patins que enfrontarà el Lleida Llista i el Barcelos de Portugal, corresponent a la WS Europe Cup que se celebrarà al pavelló Onze de Setembre.

17 de gener de 2020
Inauguració de la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Les Borges Blanques

El president de la Diputació, Joan Talarn, participarà en l’acte d’inauguració de la 57a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que es farà a l’espai gastronòmic al recinte firal de les Borges Blanques. La fira se celebrarà entre els dies 17 i 19 de gener. Talarn estarà acompanyat de les diputades Mercè Carulla, Helena Martínez i Rosa Perelló.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

Cimera Catalana d’Acció Climàtica
 • Hora: 11:30
 • Lloc: Barcelona

El vicepresident Jordi Latorre i el diputat Carles Gibert assistiran a la Cimera Catalana d’Acció Climàtica, que tindrà lloc al Teatre Nacional de Catalunya a Barcelona, sota la presidència del president de la Generalitat, Quim Torra.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)