Agenda

30 de juliol de 2020
Ple Juliol – Diputació de Lleida
 • Hora: 10:00
 • Lloc: Telemàticament
12 de març de 2020
Presentació de la revista ‘Arts’
 • Hora: 19:00
 • Lloc: Sala Polivalent. Diputació de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, participarà en l’acte  de presentació de la revista ‘Arts, del Cercle de Belles Arts de Lleida que compta a un dossier coordinat per Josep Minguell sobre ‘Pintura al fresc. A propòsit de la fase final  els murals de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega’ Talarn estarà acompanyat de la presidenta del Cercle, Divina Drudis.

 

L’acte –que es farà a la sala polivalent de la Diputació de Lleida- comptarà també amb la participació de la de la presidenta del Cercle, Divina Drudis, i acabarà amb una visita a les pintures de Jaume Minguell i Josep Minguell del Palau de la Diputació.

11 de març de 2020
Jornades del Dia Mundial del Treball Social
 • Hora: 10:30
 • Lloc: Auditori del Centre de cultures Transfronterer (campus de Cappont).

La diputada Helena Martínez participarà en l’acte d’inauguració de la jornada ‘Converses des del treball social’ que aquest any porta per títol ‘El compromís de cuidar-nos les unes a les altres’, organitzat per la delegació a Lleida del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, i la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida. La jornada es durà a terme a l’Auditori del Centre de cultures Transfronterer (campus de Cappont).

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

Roda de premsa de presentació del 2n Fòrum de l’Oli Extra Verge
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de Premsa de la Diputació de Lleida

El diputat Carles Gibert participarà en la roda de premsa de presentació de la segona edició del ‘Fòrum Verge Extra: oli i territori 2020’ que se celebrarà a la Pobla de Cérvoles, Bovera, Maials, Llardecans, Torrebesses, Vallbona de les Monges, Arbeca, les Borges Blanques i la Granadella entre els dies 17 i 20 de març.

La presentació –que tindrà lloc a la sala de premsa de la Diputació- comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Torrebesses, Mario Urrea; l’alcaldessa de la Granadella, Elena Llauradó, i el responsable de l’àrea de Desenvolupament Local de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, Juanjo Pérez.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

Presentació del llibre ‘Generación 1974’
 • Hora: 19:00
 • Lloc: Saló de Plens. Ajuntament de Lleida

Els vicepresidents Jordi Latorre i Ferran Accensi assistiran a l’acte de presentació del llibre ‘Generación 1974’, de Juan Cal, que tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Lleida, i que comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el periodista i empresari, Tatxo Benet; l’escriptora, Montse Sanjuan; la directora d’Editorial Milenio, Eulàlia Pagès, i el propi autor.

Plenari del Consorci del Museu de Lleida
 • Hora: 10:30
 • Lloc: Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, participarà en el plenari del Consorci del Museu de Lleida, que se celebrarà a les mateixes instal·lacions del Museu. La reunió comptarà amb la participació de la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga.

Presentació del dipòsit de la col·lecció Gelonch Viladegut
 • Hora: 12:30
 • Lloc: Museu de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, participarà en l’acte de presentació del dipòsit de la col·lecció Gelonch Viladegut al Museu de Lleida. L’acte estarà presidit pel president de la Generalitat, Quim Torra, i la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga, i comptarà també amb la participació de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el propietari de la col·lecció, Antoni Gelonch, i el director del Museu de Lleida, Josep Giralt, i l’assistència del diputat Joan Gilart.

10 de març de 2020
Roda de premsa de presentació de la 8a Marxa de les Cabanes de Volta dels Omellons
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de Premsa de la Diputació de Lleida

El vicepresident Ferran Accensi participarà en la roda de premsa de presentació de la 8a Marxa de les Cabanes de Volta, que se celebrarà el dia 29 de març als Omellons.

La presentació tindrà lloc a la sala de premsa de Diputació de Lleida i comptarà amb les intervencions de l’alcalde dels Omellons, Jordi Gaya, i la regidora de Joventut i Esports i membre de l’organització, Marta Miró.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

Roda de premsa de presentació de la 7a Fira de la República Catalana de Torrelameu
 • Hora: 11:30
 • Lloc: Sala de Premsa de la Diputació de Lleida

El diputat Jordi Verdú participarà en la roda de premsa de presentació de la 7a Fira de la República Catalana de Torrelameu, que se celebrarà el dia 14 de març.

La presentació comptarà amb la participació de l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes, i de la presidenta de l’Associació Cultural Lo Garrameu, Marta Rovira.

(El servei de premsa enviarà informació d’aquest acte)

9 de març de 2020
Reunió de la Comisión de Diputaciones, Cabildos i Consejos Insulares
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Diputació de Barcelona

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, participarà en la reunió de la Comisión de Diputaciones, Cabildos i Consejos Insulares, que se celebrarà a la Diputació de Barcelona.