Agenda

29 de gener de 2020
Roda de premsa de presentació de la 12a Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de premsa. Diputació de Lleida

El vicepresident Ferran Accensi participarà en la roda de premsa de presentació de la 12a Cursa de la Serra de Puigverd de Lleida, que se celebrarà el 2 de febrer en les distàncies de 6,5 i 10 km.

 

La presentació –que tindrà lloc a la sala de premsa de la Diputació- comptarà amb les intervencions de l’alcaldessa de Puigverd, Sandra Barberà; la regidora d’Esports, Gemma Reñé, i del president de l’Associació Esportiva i Cultural, Pep Pérez.

Presentació del projecte ‘Prometheus’
 • Hora: 11:00
 • Lloc: Sala de juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social

El vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, participarà en l’acte de presentació del projecte ‘Prometheus’, en el que el Patronat hi participa com a soci, i que tindrà lloc a la sala de juntes de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.

Cicle de taules rodones: ‘Present i futur de les Arts dins la societat actual’
 • Hora: 19:00
 • Lloc: Aula Magna. IEI

La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, participarà en la segona i darrera jornada del cicle de taules rodones ‘Present i futur de les Arts dins la societat actual’, que se celebrarà a l’Aula Magna de l’IEI, sota la organització del departament d’Arts i Patrimoni de l’IEI.

 

L’acte comptarà amb les intervencions del poeta, curador d’exposicions, assagista i crític d’art, Vicenç Altaió; l’antiquari i historiador de l’art, Artur Ramon, i la museòloga, directora del Museu de Cervera, professora associada de la UdL i una de les comissàries de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019, Carme Bergés, moderats pel conseller del departament d’Arts i Patrimoni de l’IEI, Joanpere Massana.

28 de gener de 2020
Roda de premsa de presentació de la 23a Fira Lleida Ocasió
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Sala de premsa. Palau de Congressos-La Llotja

El diputat Paco Cerdà participarà en la roda de premsa de presentació de la 23a Fira Lleida Ocasió que se celebrarà entre el 31 de gener i el 2 de febrer a les instal·lacions de Fira de Lleida. La presentació tindrà lloc a la sala de premsa del Palau de Congressos-La Llotja, i comptarà amb la intervenció del president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, Xavier Freixes.

Roda de premsa de presentació de la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial 2020 d’Aitona
 • Hora: 11:30
 • Lloc: Sala de premsa. Diputació de Lleida

L’alcaldessa d’Aitona i diputada, Rosa Pujol participarà en la roda de premsa de presentació de la primera prova del Campionat d’Espanya de Trial que tindrà lloc a Aitona el dia 9 de febrer en les categories junior, cadet, TR1, TR2; TR3 i TR4.

 

La presentació -que tindrà lloc a la sala de premsa de la Diputació- comptarà també amb les intervencions del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i el secretari del Moto Club Aitona, Mauri Codina.

Obertura de l’any Joan Barceló. Ateneu Barcelonès (Sala Verdaguer)
 • Hora: 19:00
 • Lloc: C/Canuda, 6. Barcelona

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat de la vicepresidenta Estefania Rufach, participarà en l’acte d’obertura de l’any Joan Barceló que tindrà lloc a la seu de l’Ateneu Barcelonès, i que comptarà amb les intervencions de la presidenta de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, Bel Olid; el director de la Institució de les Lletres Catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà; l’alcaldessa de Menàrguens, Anna Maria Calvís, i el ponent de cultura de l’Ateneu Barcelonès, Joan Safont.

 

L’acte comptarà també amb la participació de Mercè Canela i Jordi Pàmias, que parlaran de la trajectòria literària de Joan Barceló, i el recital poètic de les rapsodes Olga Farré i Assun Folguera, acompanyades a la guitarra per Lluc Casals.

27 de gener de 2020
Acte institucional amb motiu del Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust
 • Hora: 17:00
 • Lloc: Palau del Parlament

La diputada Helena Martínez assistirà a l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional de Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust, que tindrà lloc al Palau del Parlament.

26 de gener de 2020
Partit d’hoquei patins: Lleida Llista-Liceo
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Pavelló Onze de Setembre

El president de la Diputació, Joan Talarn, acompanyat del diputat Paco Cerdà, assistirà al partit d’hoquei patins de l’OK Lliga que enfrontarà el Lleida Llista i el Liceo de la Corunya al pavelló Onze de Setembre.

Festa dels Tres Tombs de Tàrrega
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Tàrrega

La diputada Mercè Carulla assistirà a la Festa dels Tres Tombs de Tàrrega organitzada per la Societat Sant Antoni Abat de Tàrrega, que se celebrarà a la plaça del Carme.

Commemoració del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust i de prevenció de crims contra la Humanitat
 • Hora: 12:00
 • Lloc: Lleida

Els diputats Helena Martínez i Paco Cerdà assistiran a l’acte de commemoració del Dia Internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust i de prevenció de crims contra la Humanitat, que tindrà lloc al carrer Jaume I de Lleida.