La Diputació de Lleida fa costat al sector boví de carn en la inauguració de la 21a edició de la Jornada tècnica d’Alcarràs

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida ha assistit a l’acte inaugural d’una cita que ja és tot un referent

El vicepresident primer de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre, ha participat aquest dijous al matí en l’acte d’inauguració de la 21a Jornada Tècnica de Boví de Carn.

L’acte s’ha celebrat al local ‘Lo Casino’ d’Alcarràs, on Latorre ha estat acompanyat pel president de l’Associació de Ramaders de Boví de Carn d’Alcarràs, Rubén Manonelles, entitat organitzadora de la jornada, i pel president d’Asoprovac Catalunya, Ricard Gòdia.

En la seva intervenció, Latorre ha volgut manifestar el suport de la Diputació de Lleida a aquestes jornades que aporten “valors que considerem bons pel territori”, com la formació de la gent del sector primari i la millora de la producció de la carn de boví. En aquest sentit, Latorre ha assegurat que “si ajudem el sector a ser més competitiu i a que les seves explotacions siguin viables, contribuïm a la radicació de la gent al territori”.

Enguany, també s’ha celebrat la 1a edició de Vedella Tast, fira gastronòmica que el vicepresident primer de la Diputació de Lleida ha volgut destacar i per la qual ha felicitat els organitzadors, ja que “també és un component de promoció econòmica del territori”.

La jornada és un esdeveniment que any rere any aplega més assistents, fins al punt que ha esdevingut una cita de referència del sector boví que intenta anar per davant de les inquietuds i problemes dels ramaders i altres sectors vinculats als temes que s’hi tracten.

Alcarràs, 24 d’octubre de 2019

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat