La Diputació de Lleida col·labora amb el Màster d’Hisenda Local i Autonòmica de la UdL

ORImaster_hisendes_locals-01_editora_2_4955_0_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest divendres a la conferència inaugural del Màster d’Hisenda Local i Autonòmica de la Universitat de Lleida (UdL) que s’ha celebrat al Saló Víctor Siurana del Rectorat de la UdL. La conferència ha anat a càrrec de l’exconseller d’Economia de la Generalitat, Antoni Castells i portava per títol “Catalunya a Espanya i Europa: algunes reflexions a propòsit de la crisi”.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha recordat que en temps de crisis cal que les hisendes dels municipis apliquin criteris d’austeritat i eficiència.

Segons Reñé, cal que els ajuntaments estudiïn si els serveis que ofereixen als ciutadans són els que els corresponen i veure si es dupliquen. Per això, s’ha felicitat que el màster analitzi, reflexioni i estudiï tot el que té a veure amb la situació econòmica de les hisendes locals.

El màster, organitzat per la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida, està centrat en la hisenda tant local com autonòmica, tot i que incideix més en la local. L’objectiu del màster, que s’estructura en deu mòduls, és proporcionar o complementar els coneixements, instruments i tècniques que es requereixen per afrontar i gestionar els recursos de la hisenda local. El Màster està adreçat al personal tècnic de les hisendes locals i al personal de l’administració local.

El Màster s’ha organitzat davant la problemàtica financera que afecta els ens subestatals en els seus diversos nivells per afrontar les competències que pretenen assumir en un món canviant i globalitzat.

Lleida, 4 de novembre de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat