Fira de Sant Bartomeu d’Artesa de Segre

ORIdsc_0234_editora_2_4849_0_1

ORIdsc_0240_editora_2_4849_1

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha presidit aquest diumenge la cloenda de la 568a Fira de Sant Bartomeu i 32a Fira del Meló d’Artesa de Segre, que s’ha celebrat al llarg d’aquest cap de setmana en aquest municipi de la comarca de la Noguera.

Al llarg del seu parlament, el president de la Diputació de Lleida ha destacat el caràcter transversal d’aquesta mostra que dóna a conèixer diferents productes, en especial els gastronòmics propis de la producció d’aquest municipi. Així mateix, Joan Reñé ha posat de relleu la funció que desenvolupa aquest certamen com a instrument preservador de les costums del territori, alhora que n’ha destacat el seu potencial com a reclam per atreure visitants a la zona.

Abans del parlament de cloenda, el president de la Diputació de Lleida ha participat juntament amb l’alcalde del municipi, Domènec Sabanés, a l’entrega de diferents premis que l’organització de la 568a Fira de Sant Bartomeu i 32a Fira del Meló d’Artesa de Segre ha lliurat coincidint amb la celebració d’aquesta activitat firal.

Durant el recorregut per la 568a Fira de Sant Bartomeu i 32a Fira del Meló d’Artesa de Segre, el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat acompanyat per diferents regidors del consistori municipal i de la vicepresidenta segona de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, i dels diputats provincial Josep Maria Roigé i Jaume Gilabert, entre altres autoritats.
El president de la Diputació de Lleida també ha visitat l’Ajuntament d’Artesa de Segre i ha signat al Llibre d’Honor.

Artesa de Segre, 28 d’agost de 2011

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat