Conveni de col·laboració entre la Diputació de Lleida i ALLEM per a la integració social i el desenvolupament de les persones amb discapacitat

ORIjoan_rene_conveni_allem_002vr_editora_2_6172_0_1

Mitjançant aquest conveni la corporació aporta 130.000 euros a la federació

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el president de la Federació ALLEM, Antoni Mateus, han signat aquest divendres un conveni de col·laboració mitjançant el qual la corporació destina 130.000 euros a la Federació ALLEM.

Mitjançant aquesta aportació, la Diputació de Lleida col·labora amb la federació per la subvenció de les diferents activitats que organitzen, així com en la prestació dels serveis que cadascuna de les entitats ofereixen.

ALLEM agrupa 17 entitats sense ànim de lucre de les comarques lleidatanes que ofereixen serveis de suport a les persones amb discapacitat i vetllen per la seva integració social.

Les entitats que en formen part són ACUDAM (Mollerussa), ADDA (Vielha), Associació Alba (Tàrrega), AMISOL (Solsona), ASPAMIS (Lleida), ASPROS (Lleida), Creu Blanca (Castell de Remei), Claror (la Seu d’Urgell), L’Estel (Balaguer), Integra Pirineus (la Seu d’Urgell), L’Olivera (Vallbona de les Monges), La Torxa (Lleida), Plançó (Lleida), Salvador Seguí( Lleida), Sant Joan de Déu (Almacelles), Shalom (Lleida) i Talma (Juneda).

La Diputació de Lleida no és aliena a les dificultats econòmiques que pateixen les entitats sense ànim de lucre. Per aquest motiu, col·labora amb elles per tal de garantir la qualitat de vida d’aquests col·lectius que pateixen un risc d’exclusió social i laboral més elevat.

Lleida, 29 de novembre de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat