AREMI presenta a la Diputació el seu Calendari Solidari 2019, en què han col·laborat 17 entitats de diferents àmbits

Es tracta d’un calendari inclusiu, amb fotos de Sergi Pascual, captades durant les activitats fetes per usuaris d’AREMI juntament amb les entitats col·laboradores

La Diputació de Lleida ha estat avui l’escenari de la presentació del Calendari Solidari d’AREMI, una iniciativa que compta amb el ple suport de la corporació.
L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, i de Maria Mercè Batlle, presidenta de l’Associació AREMI. Sabarich ha expressat el suport de la Diputació de Lleida a “la família AREMI” i a totes les empreses, fundacions i entitats que “treballen de manera desinteressada” amb un sol objectiu: que “la inclusió d’aquest col·lectiu tan especial sigui una realitat” i que “la seva gent se sentin reconfortats”. Per la seva part, Maria Mercè Batlle ha volgut destacar que el calendari ha d’ajudar a sufragar les “elevades despeses” que suposa mantenir l’activitat d’AREMI, motiu pel qual ha donat les gràcies a les entitats públiques i privades que hi han donat suport.

En total, han estat 17 les entitats lleidatanes de diferents àmbits que han donat suport a un calendari que és absolutament inclusiu, perquè les imatges que el formen, captades pel fotògraf Sergi Pascual Pacheco, corresponen a infants i joves amb paràlisi cerebral i discapacitats similars durant moments de convivència amb persones d’aquestes entitats. Són, com ha explicat una altra representant d’AREMI, Elisenda Ros, fotos “espontànies i imperfectes”, però molt representatives de l’activitat de l’associació i del suport d’aquestes entitats.

Així, la portada està dedicada a Egoísmo Positivo, i en la resta de mesos de l’any hi apareixen activitats amb la Fundación Solidaria Carrefour, l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida, l’Auditori Enric Granados, la Banda Municipal de Lleida, l’Aula Municipal de Teatre, Correos, l’Aplec del Caragol, Trotallunàtics, Lleides, les Estades d’Estiu de l’Ajuntament d’Alpicat, els Voluntaris de la Caixa, el Consorci del Turó de la Seu Vella, l’Associació Zona Alta, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, l’Associació de Dones del Clot i l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes.

També s’ha comptat amb el patrocini de 12 empreses. El calendari es vendrà a un preu de 5 euros i els beneficis es destinaran directament a finançar projectes de l’Associació AREMI.
Lleida, 4 de desembre de 2018

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.70.41.17
premsa@diputaciolleida.cat