Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu13 d'abril de 2018

 OAGRTL

Resolta la incidència en la duplicitat de cobraments 

L'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals informa que ja ha estat abonat el 100% dels rebuts carregats erròniament dimecres 11 d’abril. En total, s’haurà procedit a la retrocessió automàtica dels 122.000 càrrecs, corresponents al cobrament de diversos impostos delegats per part de 194 ajuntaments. La Diputació de Lleida demana disculpes per aquesta incidència i agraeix la col·laboració dels ajuntaments.

  

 Més informacióSant Jordi 2018

Sant Jordi a l’IEI: música, llibres, titelles, exposicions i recepció institucional al pati  

L’Institut d’Estudis Ilerdencs ja ho té tot a punt per viure un Sant Jordi d’allò més intens. Els actes programats començaran els dies previs a la diada, amb presentacions de llibres, concerts i exposicions, i culminaran amb una diada de Sant Jordi que inclourà una jornada de portes obertes a la Biblioteca, la recepció institucional del president de la Diputació, Joan Reñé, al pati de l’IEI i l’espectacle de titelles ‘Hathi’, vinculat a la Fira de Titelles de Lleida.

Pel que fa als actes previs, es presentaran els llibres ‘Dictadura i democràcia. Les Borges Blanques 1923-1936’, de Marc Macià, que regalarà ‘La Mañana’; ‘Cómo ganamos el proceso y perdimos la república, de Josep Martí; i ‘Racons de Lleida’, de Jordi Guardiola, que regalarà el diari ‘Segre’.  

 

  Més informació

 14 d'abril de 2018

20.00 hores 

'Carmina Burana'. Concert amb motiu dels 75 anys de l'IEI . Teatre La Lira de Tremp.

 15 d'abril de 2018

19.00 hores 

'Carmina Burana'. Concert amb motiu dels 75 anys de l'IEI . Teatre Armengol de Bellpuig.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.