Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu16 de febrer de 2018

 REunió Consells Comarcals

Reñé anuncia als consells comarcals i als ajuntaments el desplegament la fibra òptica a tot el territori per al 2019

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha anunciat avui durant la reunió que ha mantingut amb els presidents/es dels consells comarcals i els alcaldes/esses de capitals de comarca la posada en marxa d’un projecte per implantar la fibra òptica a tots els pobles de les comarques lleidatanes entre aquest any i el 2019.

Durant la reunió, s’han analitzat altres aspectes relacionats amb serveis i accions que la Diputació de Lleida presta al territori, com ara la distribució, durant aquest mes de febrer, d’un desfibril·lador per cada municipi per un total de 231 en el conjunt de totes les comarques, i 50 més per a vehicles dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers. Reñé també ha anunciat la creació d’un equip tècnic format per cinc secretaris interventors jurídics que, contractats per la Diputació, donaran suport i assessorament als serveis que des de cada consell comarcal, i també finançats per la corporació amb una aportació anual de 3M€, s’estan oferint als ajuntaments petits.

  

 Més informacióMúsica a Cervera

Curs Internacional de Música de Cervera-Càtedra Emili Pujol

La Diputació de Lleida col·laborarà un any més amb el Curs Internacional de Música de Cervera-Càtedra Emili Pujol, que enguany compleix 38 anys sota l’organització de l’Associació d’Amics de la Música de Cervera.

El curs es durà a terme del 22 al 29 de juliol en els espais de la Universitat de Cervera, l’Auditori Municipal i el Conservatori Professional de Música de la capital de la Segarra, així com a les aules del CEIP Jaume Balmes, i s’espera que, com és habitual, generi una gran activitat cultural i social, amb prop de 300 alumnes provinents de tot l’Estat espanyol i també estrangers, i més d’una trentena de professors altament qualificats.

Es tracta d’un dels pocs cursos que ofereixen tota la plantilla simfònica, a més de guitarra, piano i música de cambra. A més de les classes individuals d’instrument dirigides per cada professor, també hi ha activitats col·lectives, grups de música de cambra, sessions extraordinàries de tècnica de l’instrument i orquestra. 

 Posa't la Gorra

La Diputació de Lleida fa costat a les Colònies de l’AECC i al Posa’t la gorra de l’AFANOC 

La Diputació de Lleida mostra aquesta setmana el seu compromís amb les causes solidàries, concretament les que encapçalen l’AECC-Catalunya Contra el Càncer i l’AFANOC.

D’una banda, dimecres va acollir la presentació de les Colònies d'estiu gratuïtes a la Val d’Aran per a nens i nenes amb càncer, organitzades per l’AECC-Catalunya Contra el Càncer-Junta Local de la Val d’Aran. Aquest projecte compleix enguany 19 anys de vida i se celebrarà a Salardú del 15 al 22 de juliol amb la participació d’un centenar d’infants.

Per una altra part, la Diputació de Lleida col·laborarà un any més amb la campanya de sensibilització del “Posa’t la Gorra!”, organitzada per l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) i que se celebrarà diumenge vinent a la Seu Vella de Lleida. La cita arriba enguany a la seva cinquena edició i oferirà actuacions i tallers diversos focalitzats en els més petits sota el lema “Vine a la festa que ens fa iguals.

  

  Més informació

 20 de febrer de 2018

19.30 hores 

Conferència ‘I de la sexualitat quan en parlem?, a càrrec del coach i divulgador, Francesc Granja; i de l’escriptora i investigadora, Valérie Tasso. Aula Magna. IEI.

 23 de febrer de 2018

18.00 hores 

XIII Jornades de Filosofia a Lleida. Lliçó inaugural a càrrec de Suso del Toro.Aula Magna de l'IEI. Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.