Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu9 de febrer de 2018

 Variant Ivars

Comencen les obres del tercer i darrer tram de la variant d’Ivars d’Urgell i de la carretera de Castellserà a Bellmunt d’Urgell

La Diputació de Lleida inicia aquest mes de febrer diferents obres en vies de la seva titularitat, com són la variant d’Ivars d’Urgell i les obres de rehabilitació de la carretera LV-3027 de Castellserà a Bellmunt d’Urgell, concretament del tram comprès entre els punts quilomètrics 0 i 4,677 (Castellserà-Penelles-Bellmunt).

Pel que fa a la variant d’Ivars, l’actuació consisteix en el tercer i darrer tram d’aquesta intervenció, a la carretera local LV-3344, amb una inversió de 799.556,69 euros. Quant a la carretera de Castellserà, l’actuació té un pressupost de 630.323,84 euros i les obres permetran arranjar tota la via amb la rehabilitació integral del ferm, donat que la capa de trànsit es troba en l’actualitat en un estat de conservació força deficient degut a la seva antiguitat -més de 20 anys- i a l’augment de la intensitat de trànsit i als efectes negatius de les gelades.

 

 Més informacióXarxa CEEI

Coneixes la xarxa Cei?

La xarxa de de Centres d’Empreses Innovadores de la Diputació de Lleida està formada per 14 vivers als municipis de: Lleida,  Cervera, Balaguer, Tàrrega, Les Borges Blanques, Vielha, la Seu d’Urgell, Solsona, Sort, Bell-lloc d’Urgell, Pont de Suert, Tremp, Torrefarrera i Almenar.

En total suma 14 centres arreu del territori de Lleida, amb 140 espais i més de 11.000m2 que estan a disposició de totes aquelles persones que volen tirar endavant una activitat empresarial. Amb una ocupació de més del 70%  a finals de 2017, un centenar d’empreses instal·lades ocupen a prop de 300 persones.

Les empreses que desenvolupen el seu projecte empresarial en un viver tenen una supervivència superior al 90% després dels 3 primers anys de vida. Surten més preparades i tenen més possibilitats d'aconseguir finançament per continuar endavant, ja que són percebudes com a més segures per part dels inversors i amb més possibilitats per implantar-se de una manera ràpida al mercat.

 

 Més informacióLleida a Israel

La Diputació de Lleida promociona l'oferta turística de Lleida al mercat d'Israel

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme, va promocionar al mercat d'Israel l'oferta de natura, turisme actiu, neu i cultura de les comarques lleidatanes, com també les rutes "Perseguits i salvats", en el marc de la Fira Internacional dels Mercats Turístics de la Mediterrània (IMTM) que es va celebrar a Tel Aviv els dies 6 i 7 de febrer. 

Aquesta és la tercera mostra d'àmbit internacional en la qual participa aquest any 2018 el Patronat de Turisme amb la finalitat de promocionar l'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida. Ala IMTM ho va fer per vuitè any consecutiu sota la marca ‘Pirineus’ i dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme.

Entre el material divers que es va distribuir destaquen els catàlegs editats per la Diputació de Lleida amb informació sobre la senyalització de les cinc rutes d'evasió dels jueus de l'Holocaust pel Pirineu de Lleida i que formen part del projecte "Perseguits i salvats", amb diferents itineraris per la Val d'Aran, la Cerdanya, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà. Els visitants també van tenir al seu abast tota l'oferta turística del Pirineu de Lleida vinculada amb la natura, el senderisme i el cicloturisme, amb informació sobre rutes i establiments com també sobre la diversitat d'activitats d'esports d'aventura, mitjançant els catàlegs editats en hebreu i en anglès pel mateix Patronat.

 

  Més informació

 9 de febrer de 2018

20.00 hores 

Presentació del llibre "I tot això com és paga?" Cent claus per entendre la Hisenda Catalana, de Ferran Casas i Roger Tugas a càrrec de la periodista Mònica Terribas. Aula Magna de l'IEI. Lleida.

 23 de febrer de 2018

18.00 hores 

XIII Jornades de Filosofia a Lleida. Lliçó inaugural a càrrec de Suso del Toro.Aula Magna de l'IEI. Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.