Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu1 de febrer de 2018

 Hospital Arnau

La Diputació de Lleida inverteix 3,5M€ per equipar l’Arnau amb una UCI de referència

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va visitar el passat dimarts la nova UCI de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, que entrarà en servei dilluns vinent després de les millores introduïdes en la instal·lació gràcies a la inversió de 3.561.125,33 € efectuada per la corporació. La inversió global de la Diputació a l’Arnau des del 2011 se situa en 13,6M€.

En paraules de Reñé, l’hospital disposa ara d’una UCI que “res té a envejar a qualsevol dels hospitals de referència del país” i que permet una atenció “amb totes les garanties professionals i tecnològiques”.

La nova UCI manté el nombre total de box en 22, però amb un salt substancial en quant a qualitat assistencial, ja que els 14 que corresponen a la sisena planta compten amb habitacions més àmplies, amb llum natural i una tecnologia capdavantera. A més, amb les noves instal·lacions els familiars podran acompanyar durant més hores els seus malalts gràcies a una flexibilització dels horaris de visita (els acompanyants habituals podran ser-hi les 24 hores i les visites esporàdiques de familiars directes passaran de 2 a 6 hores si les condicions del pacient ho permeten).

 Més informacióGuia de Fires 2018

La Diputació de Lleida edita la Guia de Fires 2018, que recull 199 certàmens de 107 poblacions de les comarques lleidatanes

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Promoció Econòmica, ha editat un any més la ‘Guia de Fires de les comarques de Lleida 2018’, que recull tota la informació d’un total de 199 certàmens celebrats a 107 poblacions.

Es tracta d’una guia que presenta anualment una recopilació de tota l’activitat firal que es desenvolupa anualment a les comarques de Lleida i un indicador, també, del paper dinamitzador i reequilibrador que representa el moviment firal als nostres pobles i comarques.

L’oferta firal que té lloc al territori de Lleida és molt àmplia i variada, amb certàmens de productes artesanals, agroindustrials i ludicoculturals. El resultat és una proposta firal amb una marcada tendència a l’alça i amb propostes noves i diferenciades. En total són 199 esdeveniments firals –tres més que l’any passat– que formen part d’una guia que esdevé una eina útil al servei tant dels ciutadans com dels professionals. 

La guia convida a visitar un total de 107 municipis i hi predominen les fires dedicades al sector agroalimentari i gastronòmic (60 esdeveniments), l’artesà i artístic (57) i l’agroramader (16). 

 Més informacióTurisme a Lleida

Xifres rècord per al Turisme de les comarques de Lleida

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida celebra el rècord històric amb que s’ha tancat l’exercici 2017 en relació al nombre de visitants:  1’9 milions, segons les darreres xifres oficials. La promoció i difusió del territori és prioritària per  la Diputació, ja sigui en campanyes de publicitat o accions promocionals. Precisament, el Patronat de Turisme es desplaçarà properament a Israel, a la Fira de Turisme a Tel Aviv.

  Més informació

 9 de febrer de 2018

18.00 hores 

Presentació del llibre "I tot això com és paga?" Cent claus per entendre la Hisenda Catalana, de Ferran Casas i Roger Tugas. Aula Magna de l'IEI. Lleida.

 23 de febrer de 2018

18.00 hores 

XIII Jornades de Filosofia a Lleida. Lliçó inaugural a càrrec de Suso del Toro.Aula Magna de l'IEI. Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.