Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu14 de desembre de 2017

 Mapping IEI 

Aprovades les bases específiques del Pla de manteniment de camins de titularitat municipal

La Diputació de Lleida ha aprovat les bases específiques per a la formulació del Pla de manteniment de camins de titularitat municipal de la corporació. L’aprovació es va fer al Ple de la corporació, en votació ordinària i per unanimitat dels assistents. 

L’objecte d’aquest Pla és regular la concessió de subvencions de la Diputació als ajuntaments i entitats municipals descentralitzades (EMD) del territori de Lleida, amb la finalitat d’ajudar a finançar les actuacions per millorar l’estat dels camins de la seva titularitat. El Pla tindrà una periodicitat anual en funció de les disponibilitats pressupostàries. 

 

 Més informacióTeleassistència i Ajuts Urgència Social

Convocatòria de subvencions per al serveis socials bàsics de teleassistència i prestació d’urgència social

La Junta de Govern de la Diputació de Lleida ha aprovat la convocatòria per a la concessió de subvencions als consells comarcals i a l’Ajuntament de Lleida per al finançament dels serveis socials bàsics de teleassistència i prestació d’urgència social, corresponents a l’anualitat 2017.

Podran ser beneficiaris d’aquestes subvencions els consells comarcals de la demarcació de Lleida i l’Ajuntament de Lleida.  L’objecte d’aquesta convocatòria és regular la concessió d’ajuts econòmics de la Diputació de Lleida per al finançament dels serveis socials bàsics de teleassistència i/o prestació d’urgència social. La dotació econòmica de la convocatòria és de 400.000,00 euros. 

 

 Més informacióPla de Camins

L’IEI estrena avui dijous l’espectacle audiovisual del seu 75è aniversari 'Pedra, paper i aigua'

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà avui dijous a les 18.00 hores l’estrena de l’espectacle audiovisual ‘Pedra, paper i aigua’, que servirà per commemorar el 75è aniversari de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Realitzat per Carles Porta, l’espectacle es projectarà en gran format a la façana de Blondel de l’IEI i també es podrà veure divendres, dissabte i diumenge a partir de les 18.00 hores. ‘Pedra, paper i aigua’ té una durada d’uns 9 minuts i mig i la projecció es farà sobre la façana est de l’Antic Hospital de Santa Maria, l’edifici emblemàtic de l’IEI. L’audiovisual posa l’accent en el paper rellevant de la institució en la difusió de la cultura en tot el territori lleidatà.

 

 Més informació

 17 de desembre de 2017

20.00 hores 

Participació a La Marató de TV3. Aquest any dedicada a les malalties infeccioses, Rectorat de la Universitat de Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.