Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu30 de juny de 2017

 Bus de la Salut Bus de la Salut

Europa distingeix El Bus de la Salut 

El projecte El Bus de la Salut ha rebut el reconeixement de la Comissió Europea com a projecte capdavanter en l’envelliment actiu i saludable i la innovació. El projecte ha rebut la qualificació de quatre estrelles, la màxima que atorga el Partenariat Europeu d’Innovació en Envelliment Actiu i Saludable, European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing (EIPonAHA).

Aquesta és la puntuació que ha obtingut Catalunya com a ecosistema sanitari líder i referent davant les institucions i les organitzacions europees.

La Diputació de Lleida, la Fundació Renal Jaume Arnó, conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Unitat de Diagnòstic i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques (UDETMA) de l’IRBLleida, van posar en marxa el gener de 2015 el projecte El Bus de la Salut, per convertir Lleida en una província pionera en la prevenció de les malalties cardiovasculars i renals.

Fins el moment, prop de 6.000 persones s’han realitzat les proves de diagnòstic precoç.  

  

 Més informacióDisfruita-la

Diputació i UP promouen el consum de fruita entre els infants d’una desena de pobles   

Per quart any consecutiu, la Diputació de Lleida col·labora amb el sindicat Unió de Pagesos en la campanya “Disfruita-la a l’estiu” amb l’objectiu d’afavorir el consum de fruita dolça entre els infants.

Alcoletge serà el municipi que iniciarà la setmana vinent aquesta activitat que recorrerà durant el juliol una desena de municipis lleidatans on es faran tastos guiats de fruita dolça de temporada adreçats a infants que participen a les estades d’estiu. 

La promoció dels hàbits saludables i dels productes de la terra és una de les prioritats de la Diputació de Lleida i la institució col·labora des de l’any 2005 amb UP en la campanya “Disfruita-la”.

  Pica d'Estats

Aprovades les bases del 29è Premi “Pica d’Estats”, de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet

El Consell d’Administració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha aprovat les Bases del 29è Premi turístic Internacional “Pica d’Estats” de premsa, ràdio, televisió i internet.

Les bases estableixen que a la convocatòria d’enguany es podran presentar els treballs periodístics publicats, difosos o emesos en els diferents mitjans de comunicació que tractin sobre qualsevol dels atractius turístics de les Terres de Lleida.

Les vuit modalitats dels premis són Premsa escrita, Ràdio, Televisió, Premsa especialitzada en viatges i turisme, Reportatge fotogràfic, Premsa internacional al millor treball publicat o emès a l’estranger, Mitjans de comunicació local, i Internet.

El període de presentació dels treballs es donarà a conèixer més endavant. 

 

 3 de juliol de 2017

12.00 hores 

Signatura del conveni de col·laboració entre el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i les quatre Diputacions catalanes per a l’elaboració d’un cens de Polígons d’activitat econòmica. Auditori del Departament d’Empresa i Coneixement. Barcelona

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.