Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu13 de juny de 2017

 Reunió FEDER

Coordinació amb el territori per als projectes FEDER

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha convocat aquest dimarts una reunió de coordinació amb els representants dels 10 consells comarcals beneficiats amb els ajuts del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per desenvolupar els projectes Forest4Local i Ponent Actiu.

Els dos projectes suposaran una inversió total de 6,9 M€, dels quals 3,4 M€ estan subvencionats pels fons europeus.

La trobada ha servit per coordinar i posar en marxa aquesta projectes que beneficiaran a un total de 124 municipis de la demarcació. El projecte d’instal·lacions de biomassa Forest4Local abasta 66 municipis de les comarques de la Val d'Aran, la Cerdanya, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà i el projecte de dinamització turística Ponent Actiu beneficia 58 municipis de l’Urgell, el Pla d’Urgell, el Segrià i les Garrigues.PUOSC

Nou Pla de Reforç Municipal: una clara aposta pels petits municipis   

Les bases del nou Pla de Reforç Municipal, que permetrà la posada en circulació de 20 M€ per als ens locals, es troben actualment en fase d’informació pública.

Aquest pla nou de la Diputació de Lleida porta implícit el ferm compromís de la institució envers els municipis perquè puguin dur a terme les inversions que considerin prioritàries durant els anys 2017 i 2018.

 Més informació

 Socorristes

Acaba el termini d’ajuts per la contractació de socorristes i per la gestió de consultoris mèdics

El proper dimecres 14 de juny finalitzarà el termini que tenen els ens locals per presentar les sol·licituds d’ajuts tant per finançar del funcionament i administració dels consultoris mèdics locals, com per la contractació de socorristes a les piscines municipals.

La Diputació de Lleida destinarà 1,7 milions d’euros per ajudar els municipis amb els consultoris mèdics locals i 1,2 milions d’euros per finançar el servei de salvament i socorrisme.

El mateix dimecres, 14 de juny també finalitzarà el termini per aquells ens locals que vulguin obtenir una subvenció per a l’organització de fires.  

 

 15 de juny de 2017

18.00 hores 

Trobada Empresarial al Pirineu 2017. Estratègies en un marc canviat. La Seu d'Urgell

 17 de juny de 2017

12.00 hores 

Inauguració Piscina Municipal de Térmens.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.