Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu24 de maig de 2017

 Pla Extraordinari

Nou Pla de Reforç Municipal. 20 milions d'euros per al rellançament territorial 

El Ple de la Diputació de Lleida va donar el primer pas per la posada en marxa del Pla de Reforç Municipal amb l’aprovació de les seves bases, que permetran la posada en circulació de 20 M€ per als ens locals.

El president de la Diputació, Joan Reñé, afirma que “era necessària una injecció de recursos i amb aquest pla els ajuntaments podran fer noves inversions, alhora que tindrà repercussió en les empreses de serveis, afavorint l’economia de les comarques lleidatanes”.

La creació d’aquest pla ha estat possible gràcies a la contenció i la rebaixa de l’endeutament fins el 36% del 103% del 2011, la qual cosa ha permès a l’equip de govern l’obtenció de crèdit.

 

Més informacióIDELleida

IDELleida, una plataforma que millora la gestió de la informació geogràfica local   

La Diputació de Lleida posa a disposició dels municipis una plataforma amb els recursos necessaris per gestionar tota la informació geogràfica pròpia, així com d’altres fonts disponible a Internet per utilitzar-la i combinar-la segons les seves necessitats.

La plataforma es diu IDELleida i engloba en un únic espai informació geogràfica, imatges per satèl·lit o un visor de mapes temàtics per planejament urbanístic, carrers, mobiliari urbà, equipament o xarxa de subministrament, entre d’altres.

L’objectiu és facilitar i millorar la gestió dels serveis i equipaments que depenen del propi municipi, així com compartir-la amb la resta d’administracions i promoure l’accessibilitat d’aquesta entre els ciutadans.

 

Accedir a IDELleida

 25 de maig de 2017

19.00 hores 

Cicle de conferències 'Les Malalties de la Infància'. El Càncer també afecta als nens, Perquè?. Aula Magna IEI

 28 de maig de 2017

19.00 hores 

'75 anys, 75 mirades al territori'. Espectacle musical 'La nostra cançó' amb la Coral Shalom. Església parroquial. El Pont de Suert

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.