Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu16 de maig de 2017

 Pla Extraordinari

L’aprovació de les bases del Pla Extraordinari, al Ple de maig

Les bases del nou Pla Extraordinari 2017-2018, que contempla una dotació de 20 milions d’euros per al món local, se sotmetran a aprovació el pròxim ple de la corporació, que se celebrarà divendres, 19 de maig. 

Posteriorment, les bases seran sotmeses a informació pública per un termini de 20 dies hàbils per ser aprovades definitivament.

A partir d’aquell moment els ajuntaments i entitats municipals descentralitzades podran sol·licitar l’ajut per subvencionar actuacions com obres de reforma o rehabilitació, adquisicions de béns destinats a activitats locals o per a la redacció de projectes tècnics.

La creació d’aquest pla ha estat possible gràcies a la rebaixa de l’endeutament en un 65,76% respecte del 2011, la qual cosa ha permès a l’equip de govern l’obtenció de crèdit per destinar més recursos als ajuntaments.

 Museu Morera

Financem les obres del Museu Morera   

La Diputació sotmetrà a aprovació del proper Ple un conveni de col·laboració  amb l’Ajuntament de Lleida mitjançant el qual aportarà 510.000 euros distribuïts en les anualitats 2017, 2018 i 2019 per al finançament de les obres de remodelació de l’edifici de l’Antic Palau de Justícia per destinar-lo al Museu Morera. 

L’objectiu del projecte és dotar d’una seu definitiva el Museu d’Art de Lleida coincidint amb el centenari de la seva creació.

 Esports de neu

Impulsem els esports d’hivern entre els escolars

En el transcurs del pròxim Ple, la corporació també sotmetrà a ratificació el conveni mitjançant el qual col·laborarà econòmicament amb el programa Esport Blanc Escolar, que promou la pràctica de l’esquí entre els alumnes dels cursos de 3r i 4t de primària de les comarques de muntanya. 

La col·laboració de la Diputació de Lleida és per al finançament del transport necessari per desplaçar l’alumnat que participa en el projecte a les pistes d’esquí.

 

 19 de maig de 2017

10.00 hores 

Ple ordinari del mes de maig. Saló de Plens. Diputació de Lleida.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.