Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu10 de maig de 2017

 Webs Municipals

La Diputació renovarà la web dels municipis lleidatans

La Diputació de Lleida renovarà la web dels municipis de la demarcació de Lleida per tal d’adaptar-les a les necessitats actuals i innovar-les tant a nivell tècnic com de format.

La corporació ha treballat durant els darrers mesos en l’elaboració del plec de condicions tècniques analitzant les principals mancances i expectatives de les actuals webs municipals per tal d’adaptar al màxim el disseny del nou gestor.

Aquest dimecres s'ha obert el procediment de licitació de la contractació d’una solució tecnològica per a la construcció i posada en marxa dels llocs webs dels municipis i altres entitats locals de la província, així com el suport, el manteniment i la formació al personal de la Diputació de Lleida. 

 

Més informacióSuperàvit

La petició de reinvertir el superàvit local no s’atura   

El Ple de la Diputació de Lleida del passat mes d’abril va aprovar per unanimitat una declaració institucional que insta el Govern de l’Estat i els Grups Parlamentaris del Congrés i del Senat perquè, per la via d’urgència, adoptin iniciatives perquè els ens locals puguin reinvertir el seu superàvit en inversions financerament sostenibles al territori.

L’Associació Catalana de Municipis i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP)  també estan duent a terme diferents iniciatives per introduir esmenes als PGE 2017 per facilitar la reinversió de l’estalvi local. 

Més informacióJornada ACM

La gestió dels serveis públics, a debat

El debat sobre la idoneïtat o no d’externalitzar els serveis públics serà el protagonista de la jornada organitzada per la Universitat Rovira i Virgili (URV), conjuntament amb la Universitat de Lleida (UdL) i que se celebrarà el pròxim 18 de maig a la Facultat de Dret i Economia de la UdL.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el president de l’ACM, Miquel Buch, seran els encarregats d’inaugurar la jornada que portarà per títol ‘La gestió dels serveis públics locals, entre externalització i interiorització’.

L'objectiu és debatre sobre la “remunicipalització” i com es presten els serveis públics.

 

Més informació

 10 de maig de 2017

19.30 hores 

Inauguració de l'exposició 'Conductes. Sèrie dels simis' . Sala Montsuar. IEI

 13 de maig de 2017

18.00 hores 

'75 anys, 75 mirades al territori'Actuació de la Coral Shalom amb l'espectacle 'La nostra cançó'. Església. Alòs de Balaguer

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.