Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu19 d'abril de 2017

 Sant Jordi

 Una desena d’activitats per celebrar Sant Jordi a l’IEI 

L’Institut d’Estudis Ilerdencs ha programat aquesta setmana fins a una desena d’activitats literàries i musicals per celebrar la Diada de Sant Jordi. 

Els actes, que enguany s’emmarquen dins el 75è aniversari de l’IEI, s’iniciaran aquest dijous i finalitzaran diumenge amb la tradicional recepció que el president de la Diputacio de Lleida, Joan Reñé, fa cada any amb motiu de la Diada de Sant Jordi. 

La presentació dels llibres ‘Maria Mercè Marçal. Una vida’, ‘El Pirineu fa 60 anys. Un record de l’Obra de Josep Maria Espinàs’, ‘Enginyers i regants. El canal d’Aragó i Catalunya’, un concert d’Els Tremendos, la presentació del facsímil ‘Vida lleidatana’ de l’any 1926 o l’espectacle musical ‘La Rateta’ són algunes de les activitats que acollirà l’IEI aquesta setmana.

 

Més informacióAra Lleida

Promocionem l’oferta turística a la fira B-Travel de Barcelona

Les noves propostes turístiques de les comarques de Lleida tenen un lloc destacat en l'oferta turística de Catalunya present a la fira B-Travel que se celebrarà del 21 al 23 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. 

La Diputació de Lleida, a través del Patronat de Turisme, participarà amb un estand de 64 metres quadrats per tal de donar a conèixer l’oferta turística que proposa la demarcació de Lleida i que inclou turisme sostenible, familiar, cultural,  rural, enogastronòmic, de natura i d’aventura, entre d’altres.

B-Travel commemora enguany els 25 anys del certamen, que es remunta a 1992 quan va néixer el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC), fira que el 2015 va evolucionar a la nova marca B-Travel. 

 

 21 d'abril de 2017

11.00 hores 

Ple ordinari del mes d'abril de la Diputació. Sala de Plens. Diputació de Lleida

 23 d'abril de 2017

12.30 hores 

Sant Jordi a l'IEI. Recepció Institucional del president de la Diputació de Lleida i Presentació de la Vida Lleidatana a càrrec de Josep Vallverdú. Pati de l’IEI.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.