Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu11 d'abril de 2017

 Ocupació Setmana Santa

 Setmana Santa amb molt bones previsions d’ocupació turística

La Diputació de Lleida preveu una ocupació turística molt bona per a aquestes vacances de Setmana Santa, que es podria situar entre el 95% i la plena ocupació a les zones turístiques de la demarcació de Lleida del Dijous Sant al Dilluns de Pasqua, segons les dades del Patronat de Turisme. 

Els nivells d’ocupació variaran d'acord amb la tipologia dels establiments d’allotjament turístic i segons les zones turístiques de la demarcació. Així, les comarques del Pirineu seran les que tindran una major ocupació turística, i la procedència dels visitants serà majoritàriament de Catalunya, seguits dels de la Comunitat Valenciana, Madrid, la resta de l’Estat i el sud de França.

 

Cultura

   Camp experimental d'ametllers

Assaig de futur: camp experimental d’ametllers a Maials

La Diputació de Lleida, amb el suport de l’IRTA i de la Universitat de Lleida (UdL), desenvolupa a la seva finca de Maials un assaig experimental innovador a les comarques de Lleida per conèixer la producció i rendibilitat del cultiu de l’ametller amb diferents dotacions de reg. Fins ara l’experiment s’ha centrat en assegurar el màxim desenvolupament dels arbres.

Aquest assaig és una clara aposta per oferir informació tècnica als pagesos i a les empreses agrícoles i promoure cultius aprofitant els nous regadius com el Segarra-Garrigues.

  

 

 23 d'abril de 2017

12.30 hores 

Sant Jordi a l'IEI. Recepció Institucional del president de la Diputació de Lleida i Presentació de la Vida Lleidatana a càrrec de Josep Vallverdú. Pati de l’IEI.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.