Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu4 d'abril de 2017

 

Jornada FERRMED

Lleida reivindica la connexió amb el Corredor Mediterrani a la Jornada FERRMED

Els assistents a la Jornada FERRMED Lleida 2017 van reivindicar de forma unànime la connexió entre els Corredors Mediterrani i Atlàntic a través de la Vall de l’Ebre i el lideratge de Lleida com a nexe d’unió. 

La jornada, organitzada per la Diputació de Lleida i FERRMED, va aplegar representants de les institucions europees, del Govern espanyol, dels Govern català, navarrès i basc, a més de responsables de les principals terminals logístiques dels eixos Mediterrani i de l’Ebre, així com dels ports situats al Mediterrani i al Cantàbric.

 

 

Més informació

Primera biografia de la poetessa Maria-Mercè Marçal

La plaça Maria-Mercè Marçal d’Ivars d’Urgell serà l’escenari que acollirà la presentació de la primera biografia sobre la poetessa del mateix nom el pròxim dissabte 8 d’abril a les 17.30 hores. 

La investigadora i crítica literària, Lluïsa Julià, ha estat l’encarregada d’escriure la biografia de Maria-Mercè Marçal, qui va passar bona part de la seva infantessa i joventut a Ivars d’Urgell.

La presentació inclourà un concert amb poemes musicats i forma part de les activitats que organitza l’IEI amb motiu del 75è aniversari i en el marc de la celebració de Sant Jordi.

  

 Rafting 2017

La temporada de neu dona pas a la de turisme actiu

Coincidint amb el final de la temporada de neu, s’inicia  la de turisme actiu i esports d’aventura a les comarques de Lleida. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida presentarà el pròxim dimecres, 5 d’abril les novetats de la temporada en un acte que se celebrarà al costat del càmping municipal de Llavorsí (Pallars Sobirà).

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà aquest acte, que dona el tret de sortida a la temporada, coincidint amb la proximitat dels dies festius de Setmana Santa.

 

 

 
 19 d'abril de 2017

19.30 hores 

Ponència cicle Eines d’Estat: “Cohesió social/participació ciutadana”, a càrrec de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural. Aula Magna, IEI

 Del 3 de maig al 7 de juny de 2017

19.30 hores 

Cicle de diàlegs del món d’ahir i del món d’avui. Del franquisme a la democràcia. El Balanç. Aula Magna, IEI

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.