Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu28 de març de 2017

 

Jornada FERRMED

Lleida es reivindicarà com a nexe d’unió de corredors a la Jornada FERRMED

L’aposta de la Diputació perquè Lleida sigui protagonista com a nucli de comunicacions i nexe d’unió entre els Corredors Mediterrani i Atlàntic i l’Eix de l’Ebre es materialitzarà el pròxim dijous 30 de març amb la celebració de la Jornada FERRMED 2017. 

Sota el títol de “L’Eix de l’Ebre, nexe d’unió entre els Corredors Mediterrani i Atlàntic”, el Palau de Congressos La Llotja de Lleida reunirà especialistes i responsables de les principals terminals logístiques dels eixos Mediterrani i Atlàntic, així com dels ports situats al Mediterrani i el Cantàbric. 

L’objectiu és que Lleida rebi l’atenció que es mereix perquè ocupi un lloc preferent a l’Eix de l’Ebre.

 

Més informació

Reunió a la Diputació per l’apagada del cap de setmana

La Presidència de la Diputació de Lleida ha convocat per aquest dimecres reunió de portaveus per prendre posicionament i accions conjuntes arran dels problemes de reposició del subministrament elèctric en diverses localitats de les comarques de la Segarra, l’Urgell, les Garrigues, la Noguera, el Solsonès, l’Alt Urgell i el Pallars Jussà després de la nevada del passat dissabte. 

La institució fa aquest pas per donar suport als ajuntaments i als consells comarcals, amb qui ha mantingut contacte.

La reunió tindrà lloc dimecres a les 13 hores a la Diputació de Lleida.

   Biblioteca IEI

Nou rellançament de l’IEI

L’Institut d’Estudis Ilerdencs commemora els seus 75 anys de vida amb un clar compromís de futur que consisteix en obrir l’IEI a la ciutadania en el sentit més ampli de la paraula. Això es tradueix en un programa d’actes viu i obert, que abasti tot el territori.

L’acte central de celebració dels 75 anys de constitució de l’IEI celebrat dissabte va donar pas a una sèrie d’activitats commemoratives que tindran lloc fins al mes de març de 2018. La primera serà la presentació de la biografia de Maria-Mercè Marçal, escrita per Lluïsa Julià, que es farà el proper dissabte 8 d’abril a Ivars d’Urgell i que inclourà un concert amb poemes musicats.

  

 Rafting St Jordi

Ara que ve l’abril

L’arribada del mes d’abril és sinònim d’esport, natura i cultura a les comarques lleidatanes. La Diputació de Lleida ja ha començat a escalfar motors per a la presentació de la temporada de turisme actiu i esports d’aventura, que aquest any es preveu molt positiva. El sector s’ha mostrat optimista i confia a obtenir uns bons resultats. 

D’altra banda, l’IEI ja ho té tot preparat per acollir les diferents activitats que s’organitzaran en el marc de la Diada de Sant Jordi. Començaran la setmana vinent i s’allargaran fins al mateix 23 d’abril, amb la tradicional recepció institucional al Pati de l’IEI.

 

 

 
 8 d'abril de 2017

17.30 hores 

Presentació llibre: Biografia de Maria-Mercè Marçal, de Lluïsa Julià Capdevila. Plaça Maria Mercè Marçal, Ivars d’Urgell.

 19 d'abril de 2017

19.30 hores 

Ponència cicle Eines d’Estat: “Cohesió social/participació ciutadana”, a càrrec de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural. Aula Magna, IEI

 Del 3 de maig al 7 de juny de 2017

19.30 hores 

Cicle de diàlegs del món d’ahir i del món d’avui. Del franquisme a la democràcia. El Balanç. Aula Magna, IEI

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.