Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu3 de març de 2017

 

Acord Rialb

Signatura de l’acord d’adhesió al projecte d’abastament d’aigua des de Rialb a més de 30 municipis

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assistit aquest dijous a l’acte de signatura de l’acord d’adhesió de les comarques de la Segarra, l’Urgell, l’Anoia i la Conca de Barberà per al proveïment d’aigua procedent del Canal Segarra-Garrigues. L’acte s’ha celebrat al Paranimf de la Universitat de Cervera i ha estat presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull.

En la seva intervenció, Reñé ha manifestat la seva satisfacció personal i alhora compartida amb la resta d’assistents per haver arribat a un acord que permet donar amb garanties un abastament d’aigua potable de qualitat. També ha afirmat que “tenim un país ric i equilibrat que ha de donar oportunitats a tots els municipis i amb aquest acord donem una gran oportunitat al territori”.

 Lleidasol

Nou web per consultar l’oferta de sòl industrial i logístic a les terres de Lleida

El portal es pot consultar a www.lleidasol.com i l’han creat la Cambra de Comerç i la Diputació de Lleida, fruit de la Taula de Treball Lleida logística-Corredor del Mediterrani amb la col·laboració dels ajuntaments

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que aquesta eina “ens permet tenir una foto actualitzada de quina és la situació avui dia per actuar de forma estratègica davant la previsió d’un Corredor Mediterrani potent i davant d’una gran entrada de mercaderies pels ports catalans”.“El repte és que nosaltres anem per davant i fem una planificació amb garanties, per estar preparats i tenir una bona oferta de sòl per al futur”, ha remarcat Reñé.

 

Més informació

 IEI

L’IEI destina 1,3 M€ d’ajuts per promocionar la cultura i el patrimoni al territori

La Junta Rectora de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), presidida pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha aprovat aquest dimecres les bases específiques de les línies d’ajuts i la convocatòria de les subvencions pel catàleg de l’oferta cultural per l’anualitat 2017 per un total de 1.313.000 euros.

Les subvencions i ajuts es destinen a la promoció d’activitats i projectes culturals, a la restauració del patrimoni cultural, a la promoció de publicacions de locals i a la programació d’activitats de grups i artistes inclosos al catàleg de Programació de l’Oferta Cultural de l’IEI.

 

Més informació

 

 
 3 de març de 2017

19:30 hores 

Presentació del llibre “Muriel Casals i la revolució dels somriures”, de Quim TorraAula Magna. Institut d'Estudis Ilerdencs.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.