Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu24 de febrer de 2017

 

FEDER

3,4 M€ de fons europeus que beneficiaran 124 municipis de Lleida en gestió de biomassa i impuls turístic

La Diputació de Lleida ha aconseguit més de 3,4 M€ del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) per al desenvolupament de dos projectes que beneficiaran 124 municipis del territori. 

Es tracta del projecte d’instal·lacions de biomassa ForestLocal4, que beneficiarà 66 municipis de les comarques de la Val d'Aran, Cerdanya, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Pallars Jussà i Pallars Sobirà i per al projecte de dinamització turística Ponent Actiu que comprèn 58 municipis de l’Urgell, el Pla d’Urgell, el Segrià i les Garrigues.

És el 50% d’una inversió total de 6,9M€ que s’invertiran al territori “per millorar la gestió d’allò que és públic, així com dels serveis i de l’economia del nostre territori”, ha afirmat el president de la Diputació de Lleida.

 CSITAL

Reñé planteja al Col·legi de secretaris i interventors la creació d’un nou equip de suport als ajuntaments

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha anunciat la constitució d’un nou equip de suport als ajuntaments, format per secretaris i interventors, per donar resposta a les necessitats que es generaran al món local.

Ho ha fet a l’acte d’inauguració del 12è Seminari d’Actualització Jurídica que organitza el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d’Administració Local de Catalunya a Lleida (CSITAL Lleida), que s’ha celebrat aquest divendres. 

La presidenta del CSITAL, Maria Cèlia Argilés, ha agraït la col·laboració de la corporació i del seu president al col·lectiu de secretaris i interventors.

Més informació

 EStany d'Ivars

Reñé presidirà el Consell General de l’Estany d’Ivars i Vila-Sana

La Diputació de Lleida i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell compartiran les presidències del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, tal i com contempla la proposta de modificació dels estatuts d’aquest ens. 

D’aquesta forma, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana disposarà d’un president permanent del Consell General, que serà el president de la Diputació de Lleida, i un president Executiu, que ocuparà de forma permanent el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell. 

Més informació

 Muriel Casals 

Homenatge literari a la Muriel Casals de la mà de Quim Torra a l’IEI

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) acollirà la presentació del llibre “Muriel Casals i la revolució dels somriures”, de l’escriptor Quim Torra, on explica les claus de la contribució de la Muriel al moviment sobiranista.

L’acte serà el pròxim divendres, 3 de març a les 19.30 hores i estarà presidit pel president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Amb aquesta obra l’autor reconstrueix moments històrics crucials de la història de Catalunya a través de la vida de Muriel Casals.

 

Més informació

 
 
 24 de febrer de 2017

21:00 hores 

Acte de lliurament del 19è Premi de Poesia Maria Mercè MarçalRestaurant Resquitx, Golmés.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.