Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu16 de febrer de 2017

Centre Neurorehabilitació

Inaugurat el nou centre de Neurorehabilitació Integral Miquel Martí i Pol

Ubicat al número 10 del passeig Onze de Setembre de Lleida, el Centre de Neurorehabilitació Integral Miquel Martí i Pol ve a substituir l’Hospital de Dia Miquel Martí i Pol, que es trobava a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, va inaugurar el nou equipament gestionat per la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida. 

La corporació ha aportat 380.000 euros a la Fundació per fer front a les obres d’arranjament i adequació de la nova seu del centre, que compta amb l’última tecnologia per tal de realitzar els tractaments neurorehabilitadors de forma eficaç, eficient i còmoda. 

 Reñé amb ambaixador Israel

Reñé es reuneix amb l’ambaixador d’Israel 

El projecte “Perseguits i salvats va centrar la trobada que van mantenir el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, amb l’ambaixador d’Israel, Daniel Kutner, a Madrid. 

Durant la reunió van parlar sobre la difusió a Israel d’aquest projecte de senyalització de les rutes d’evasió dels refugiats jueus a través del Pirineu de Lleida durant la Segona Guerra Mundial.

Més informació

 Carretera Puigverd 

El Ple sotmetrà a aprovació la millora dels accessos de la LV-7022 de Puigverd de Lleida a Margalef

El Ple de la Diputació de Lleida del proper divendres sotmetrà a aprovació el projecte constructiu per millorar els accessos de la carretera LV-7022 de Puigverd de Lleida a Margalef (N-240) amb l’objectiu d’augmentar la seguretat vial. L’obra preveu la reordenació dels accessos del marge dret d’aquesta via, on es troba l’accés a la urbanització de Bassatorre.

El projecte constructiu compta amb un pressupost d’execució de 111.477 euros.

  
 
 17 de febrer de 2017

11:00 hores 

Ple ordinari del mes de febrer. Saló de Plens de la Diputació de Lleida

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.