Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu7 de febrer de 2017

Projecte RESPIR

Impulsem un programa de suport a famílies vulnerables per la pobresa energètica

La Diputació de Lleida destina 200.000 € al projecte Suport a l’habitatge per a persones i famílies que desenvolupen les entitats Càrites i Creu Roja de forma conjunta. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha explicat que aquesta iniciativa entra clarament en el concepte de pobresa energètica i atorga ajuts a persones o famílies en situació d’exclusió social per fer front al lloguer i al pagament dels subministraments de llum, aigua i gas.

Aquest ha estat un dels projectes que ha sorgit de les reunions de la Taula Assessora del Tercer Sector i Salut a Lleida. L’altra iniciativa, que compta amb una aportació de 50.000 euros per part de la corporació, és el programa Respir d’ALLEM, que consisteix a oferir als cuidadors no professionals de persones amb discapacitat intel·lectual un servei de descans.Llibres IEI

A informació pública el procés d’expropiació per la variant d’Ivars d’Urgell

Aquesta setmana ha sortit a informació pública el procediment d’expropiació dels béns afectats pel projecte constructiu de la tercera i última fase de la variant d’Ivars d’Urgell corresponent a la carretera local LV-3344 de Bellpuig al relleu de Castellserà.

El procediment d’expropiació afecta 13 parcel·les, amb una superfície total de 17.478 metres quadrats.

Els titulars de les finques tenen 15 dies per presentar les al·legacions que considerin per esmenar els possibles errors en la relació de béns i drets dels titulars abans de l’aprovació definitiva.

Més informació

 Guia de Fires 2017 

Setmana de presentacions: Quim Torra i Rafel Nadal a l’IEI

La literatura adquirirà un gran protagonisme aquesta setmana a l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), amb la presentació de dues publicacions dels escriptors Quim Torra i Rafel Nadal.

Divendres, 10 de febrer, a les 19.30 hores, es presentarà el llibre “Muriel Casals i la revolució dels somriures”, de Quim Torra, on explica  les claus de la contribució de la Muriel al moviment sobiranista.

Dissabte, 11 de febrer, a les 12 hores, l’Aula Magna acollirà la presentació de la novel·la “La senyora Stendhal”, de Rafel Nadal, una història centrada en la postguerra i en la guerra del 1936-1939.

Més informació
 
 7 de febrer de 2017

17:00 hores 
Inauguració del Centre de Neurorehabilitació Integral Miquel Martí i PolAvinguda 11 de Setembre de Lleida, número 10. Lleida 

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.