Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu31 de gener de 2017

Guia de Fires 2017

Oberta la convocatòria d’ajuts a les llars d’infants municipals

Els ajuntaments de la demarcació de Lleida que són titulars de Llars d’infants de titularitat municipal ja poden presentar la sol·licitud al programa d’ajuts per al funcionament de les llars per al curs 2015-2016. La Diputació de Lleida destinarà 3.197.000 euros al programa, que aquest any amplia l’àmbit dels ajuts.

Per primera vegada podran accedir aquells ajuntaments que tenen signat el conveni d’acollida al Pla experimental del primer cicle d’educació infantil en escoles rurals i que possibilita la implantació d’aquests ensenyaments en determinades escoles rurals úniques en el nucli de població, formin part d’una ZER o no, de municipis de fins a 3.000 habitants.Més informacióGuia de Fires 2017

El cicle de conferències “Eines d’Estat” torna a l’IEI

El cicle de conferències “Eines d’Estat” torna a l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) el pròxim dimecres, 1 de febrer amb una intervenció a càrrec de l’editor-director d’El Nacional, José Antich, qui parlarà sobre les xarxes socials.

Aquest 2017 recupera aquest cicle de conferències que vol fer un repàs a l’estat de la Catalunya actual i les seves potencialitats futures.

En sessions posteriors intervindran el professor associat de Dret Administratiu de la Universitat Rovira i Virgili, Xavier Forcadell, que explicarà les claus de l’organització territorial de Catalunya i el cap de la Unitat de VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, Bonaventura Clotet, que parlarà sobre l’I+D com a força de coneixement en el cas de la sida.

 

Més informacióGuia de Fires 2017 Foto: DOP Les Garrigues

Campanya de la DOP Les Garrigues per promocionar l’oli d’oliva verge

La DOP Les Garrigues presentarà el pròxim dimecres la nova campanya de promoció que posarà en marxa aquest mes de febrer i que inclourà una sèrie d’accions de comunicació i de promoció per donar a conèixer l’oli d’oliva verge que produeixen les cooperatives sota aquest distintiu.    

La presentació es farà dimecres, 1 de febrer, a les 12 hores a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.

 

Més informació
 
 3 de febrer de 2017

09:30 hores 
Jonada 'Reg i Futur'. Teatre l'Amistat. Mollerussa. 

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.