Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu13 de desembre de 2016

Bus de la Salut

Segon any del Bus de la Salut per prevenir malalties vasculars i renals  

El Bus de la Salut ha visitat una quarantena de municipis en aquest segon any de recorregut per les comarques lleidatanes. L’equip del Bus de la Salut ha realitzat  diferents proves als lleidatans amb factors de risc per detectar malalties vasculars i renals ocultes amb l’objectiu de prevenir un possible ictus o infart.

La Diputació de Lleida i la Fundació Renal Jaume Arnó, conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Unitat de Diagnòstic i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques (UDETMA), van posar en marxa el Bus de la Salut al 2015. Un estudi científic pioner a Catalunya que permetrà realitzar en 3 anys proves a 9.000 lleidatans amb risc de patir una malaltia cardiovascular o renal.

 Carretera N-230

Reunió per impulsar un front comú per reclamar millores a la N-230

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el president de la Diputació d’Osca, Miguel Gracia, es reuniran el pròxim divendres 16 de desembre amb alcaldes dels municipis afectats per la N-230 per reclamar millores en aquesta carretera.

La reunió comptarà amb la participació d’alcaldes de les comarques del Segrià, de l’Alta Ribagorça, de la Val d’Aran, així com d’edils dels municipis d’Osca que es troben situats en el traçat de la N-230. L’objectiu és posar en comú els problemes de cada municipi i trobar solucions per millorar la mobilitat i la seguretat de la via.   

 

 
El Càtar Proscrit

“El càtar proscrit”, de Jaume Clotet, a l’IEI

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) acollirà la presentació del llibre “El càtar proscrit” del periodista i escriptor Jaume Clotet, guanyador del XX Premi Néstor Luján de novel•la històrica. 

“El càtar proscrit” narra la història de Jaspert de Barberà, un cavaller occità que va lluitar per preservar la memòria i l’honor dels càtars. La novel•la (publicada per Columna) serà presentada a l’IEI dilluns, 19 de desembre de 2016 a les 19 hores a càrrec de l’autor, del periodista i escriptor Francesc Canosa i sota la presidència del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.
 
15 i 16 de desembre

Paradeta solidaria de les Escoles Especials Llar de Sant Josep amb la Marató de Tv3. Palau de la Diputació 

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.