Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu14 de febrer de 2019

 Línea Lleida-Manresa

Front comú per a la millora de la línia de tren Lleida-Manresa  

La Diputació de Lleida reactiva la plataforma en defensa de la línia Lleida-Manresa en una acció de front comú després del darrer accident mortal. Comptarà amb els municipis per on discorre el traçat i també es convidarà als consells comarcals, les cambres de comerç de Tàrrega i Lleida i els sindicats a participar-hi. Sobre la taula, la demanda de més inversions per garantir la seguretat dels usuaris i la viabilitat del servei. La presidenta Perelló sol·licitarà una reunió amb la conselleria de Territori i el Ministeri de Foment i convocarà de nou una comissió tècnica com a passos més imminents.

 

 Més informació



DEA

Ajuntament, t’interessa. Com sol·licitar un desfibril·lador?

Els ajuntaments que estigueu interessats en sol·licitar un aparell desfibril·lador DEA a la Diputació de Lleida ja ho podeu fer. En aquest enllaç trobareu el formulari per fer la petició que heu de presentar i us recordem que a l’Àrea de Salut us atendrem en cas de dubtes. La voluntat d’aquesta acció de la Diputació de Lleida és garantir un aparell per a cada municipi i posar l’acord marc formalitzat amb l’ACM a disposició dels consistoris que en vulguin disposar de més d’un.

 Més informació

 



AFANOC Lleida ©LaXarrancaLleida

Solidaritat i col·laboració amb l’AFANOC 

L’AFANOC és l’associació de Familiars i Amics de Nens amb càncer a Catalunya que facilita suport psicoemocional a les persones que passen per una experiència semblant amb els seus fills infants o adolescents. Per conscienciar la població sobre la importància d’aquest acompanyament i recollir fons per als serveis que ofereix, l’AFANOC celebrarà de nou aquest cap de setmana a la Seu Vella la sisena edició del ‘Posa’t la gorra’, que compta amb el suport de la Diputació de Lleida. 

   Més informació

 



IEI Lleida

Fotografies de Francesc Boix, de nou a l’IEI 

“El fill al front” és el testimoni gràfic i sonor en format exposició d’una generació de joves que feren la guerra del 1936 i que es podrà veure a l’IEI a partir del dia 22 de febrer a la sala Montsuar. La càmera de Francesc Boix i els textos d’Agustí Bartra s’uneixen en una mostra en remembrança a un passat colpidor i del qual, citant el seu preàmbul de presentació, 80 anys després “encara ens calen respostes”. 

   Més informació

 

15 de febrer de 2019 

11.00 h   

Trobada de Rosa Maria Perelló amb els alcaldes de la Val d'Aran per informar dels projectes de la Diputació al territori. Vielha.

16 de febrer de 2019 

11.00 h   

Inauguració del Nou Espai de benvinguda al Miracle i plaça de l’Ajuntament. Riner.

17 de febrer de 2019 

12.00 h   

6a Edició del Posa’t la Gorra al Turó de la Seu Vella de Lleida 

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.