Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu17 de gener de 2019

 Fira Oli 2019

Promoció dels productes de proximitat a la Fira de l’Oli de les Borges 

Amb l’objectiu de reconèixer la feina dels pagesos i productors i de contribuir d’una manera molt important a la promoció dels seus productes, la Diputació de Lleida promociona els aliments de proximitat a la 56a Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues de les Borges Blanques, que podreu visitar des d'aquest divendres i fins diumenge.

 

 Més informacióCervera

Cervera, Capital de la Cultura Catalana amb el suport de la Diputació

La Diputació de Lleida col·labora amb la Paeria de Cervera en l’organització dels actes que l’ajuntament ha programat per commemorar la distinció de Capital de la Cultura Catalana 2019. 

Cervera agafa el relleu de Manresa i és la segona capital de Ponent (Lleida ho fou el 2007), escollida per l’entitat promotora per a la celebració d’un esdeveniment que, segons els seus organitzadors, fou creat per la difusió i l’ús de la llengua i la cultura catalanes i la promoció del municipi designat.Guia de Fires

Guia imprescindible per anar de fires

L’oferta firal de les terres de Lleida és àmplia i variada i una bona eina de referència és la Guia de Fires de la Diputació de Lleida, que dona suport i visualitza la feina que des d’ajuntaments, consells comarcals i patronats s’està fent en aquest camp.

En aquesta publicació s’hi recullen totes les propostes (tradicionals, d’oficis, gastronòmiques, històriques, multisectorials, festivals, mostres i mercats) que se celebraran al llarg del 2019. 

   Més informacióPAleontologia a l'IEI

Darrers dies per visitar l’exposició de paleontologia de l’IEI 

Fins al 27 de gener es pot visitar a l’IEI l’exposició que mostra les principals troballes de la secció de paleontologia en els darrers 40 anys. ‘Paleontologia de les terres de Lleida. La Pedrera de Meià i l’inici d’un món modern’ mostra, entre altres,  peces descobertes en els jaciments de la Serra del Montsec després de 20 anys de campanyes d’excavacions.

Una oportunitat per conèixer fòssils amb una edat de 130 milions d’anys, que han permès la realització d’estudis científics d’abast internacional.

   Més informació

18 de gener de 2019 

11.00 h   

Inauguració 56a Fira de l'Oli Verge Extra i Les Garrigues.  Les Borges Blanques.

19 de gener de 2019 

18.30 h   

Acte d'Inauguració Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019Gran Teatre de la Passió  Cervera.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.