Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu13 de desembre de 2018

 Fira Sant Miquel

Visita institucional de la presidenta Perelló a la comarca del Pallars Jussà

La presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, ha visitat aquest dijous la comarca del Pallars Jussà on s’ha reunit amb l’equip de govern del Consell Comarcal, encapçalat pel seu president, Constantí Aranda, ha presidit la reunió amb els alcaldes de la comarca, i ha visitat el Centre per l’autonomia personal, el Banc d’aliments, i les futures dependències de l’Espai d’atenció a les persones. Perelló ha presidit la seva estada a la comarca pallaresa amb la inauguració del local ‘Espai Enrique Vicente’, la seu de l’Associació Alba al Pallars Jussà (Alba Jussà), que desenvolupa la seva activitat com a centre ocupacional i club social. 

 

 Més informacióPerseguits isalvats a Tel Aviv

Tel Aviv rep l’exposició ‘Perseguits i salvats’

El vicepresident segon de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, ha participat aquest dijous en l’acte d’inauguració de l’exposició ‘Persecuted and saved: Catalonia and jewish refugees during WWII’ (Perseguits i salvats: Catalunya i els jueus refugiats durant la Segona Guerra Mundial) que ha tingut lloc a la Sourasky Central Library Tel Aviv University d’Israel.

 Música a les Estrelles

Cabanabona inicia el cicle ‘Música a les Terres de Lleida’ amb l’actuació de l’Orfeó Lleidatà 

L’església de Cabanabona donarà el tret de sortida al cicle ‘Música a les Terres de Lleida 2018-19’, organitzat per l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), que se celebrarà en diversos municipis de les comarques de Lleida entre el 15 de desembre de 2018 i el 19 de gener de 2019

Concretament, el cicle viatjarà a Bellpuig, Aitona, els Torms, la Sentiu de Sió, Benavent de Segrià, Torreserona, Castelldans, Artesa de Lleida, Verdú, Isona i Conca Dellà, Tarroja de Segarra, Peramola i Baixa Ribera Salada (Bassella).

 

16 de desembre de 2018 

21.00 h   

Acte de recepció de trucades en favor de la Marató de TV3 –que enguany torna  a estar dedicada al càncer-. Rectorat de la UdL

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.