Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu21 de setembre de 2018

 Servei ACTIO
Servei ACTIO

Aliança estratègica entre el SAM de Lleida i el de Tarragona

La Diputació de Lleida i la Diputació de Tarragona col·laboren estratègicament per al desplegament de l’administració electrònica a la demarcació de Lleida. Aquesta col·laboració permetrà donar suport de primer nivell a tots els secretaris i interventors de tots els pobles així com a tots els Consells Comarcals pel que fa a l’assessorament jurídic, econòmic-financer i tecnològic.  Així ho ha explicat el president Joan Reñé que s’ha reunit amb el Col·legi de Secretaris interventors i tresorers de Lleida - (COSITAL).

Amb la col·laboració del SAM de Tarragona i el SAM de Lleida, es podran tenir constantment actualitzats tots els continguts legislatius així com els modelatges de procediments administratius amb la garantia i seguretat jurídica que necessiten els nostres secretaris i interventors, alhora que se’ls podrà oferir un bon servei en l’exercici del control financer als municipis, cosa que estableix la Llei.

Un altre dels avantatges serà la unificació de criteris i sistemes de treball dels ens locals i Consells.

Tot això s’ha aconseguit gràcies al compromís ferm del president de la Diputació, en la seva aposta per millorar els serveis que s’ofereixen els municipis i Consells. Aquest compromís comporta l’ampliació del SAM de Lleida.

A partir del darrer trimestre d’aquest any, tècnics de la Diputació de Lleida i Tarragona començaran la implantació definitiva de l’administració digital al territori de Lleida.

 

 Més informacióPla de Camins

1.370.000 € a les subvencions per al Pla de Manteniment de Camins

En l’atorgament de les subvencions del Pla de Manteniment de Camins de titularitat municipal, convocades per la Diputació de Lleida per a l’anualitat 2018, s’han atès les 269 sol·licituds rebudes d’ajuntaments i EMD, per un import global subvencionat d’1.370.824,88 €.

La quantia a percebre pels ens beneficiaris estarà formada per un import fix de 5.298 euros per Ajuntament i de 2.000 euros per EMD, a la qual caldrà afegir un import variable de 10 euros per quilòmetre quadrat de superfície del terme municipal en el cas d’ajuntaments.

 

 Més informacióFira Sant Miquel

La Diputació presentarà a la Fira de Sant Miquel un projecte sobre competitivitat en el sector porcí

La Diputació de Lleida impulsa un projecte d’especialització i competitivitat territorial sobre la producció de porcí, que presentarà a la 64a Fira Agrària de Sant Miquel (Lleida), el dia 28 de setembre, a les 18.30 hores, a la sala 4 Nord - pavelló 4 de Fira de Lleida. 

Aquest projecte ha estat avaluat com un dels de major puntuació de Catalunya a la resolució GAH/815/2018, de 19 d’abril, per a la qual se seleccionen els projectes d’especialització i competitivitat territorial (PECT) emmarcats en la RIS3CAT i en el programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. 

Així mateix, la institució promocionarà els productes agroalimentaris de proximitat durant el certamen, en un espai dedicat a la demostració d’aliments, tal com aquest dijous s’ha donat a conèixer en roda de premsa a Fira de Lleida, on ha assistit el diputat Eloi Bergós.

23 de setembre de 2018

09.00 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat de la vicepresidenta primera, Rosa Perelló, inaugurarà la 15a Fira de l'Ametlla de Vilagrassa.

del 19 de setembre de 2018 al 27 de gener de 2019

10.00 h a 14.00 h / 18.00 h a 21.00 h  

Exposició de Paleontologia a les Terres de Lleida. Sala Montsuar de l'IEI

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.