Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu14 de setembre de 2018

 Castell de mur

Passa’t a la notificació electrònica 

La Diputació de Lleida dona un pas més cap a l’administració digital. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, acompanyat pel director de l’Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals, Xavier Monné, ha presentat avui el nou servei de notificació administrativa electrònica, al qual els usuaris es poden subscriure per rebre les notificacions al seu mòbil via SMS o correu electrònic. Per a més informació i donar-se d’alta, cal adreçar-se al lloc web www.oagrtl.cat. Cada any, es generen mig milió de notificacions i comunicacions, que a partir d’ara  podrien ser electròniques.  

 

 Més informacióNou Edifici

Joan Reñé inaugura aquest divendres a Vielha l’exposició itinerant ‘Perseguits i Salvats. No volien que existíssim’

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inaugurarà demà divendres a Vielha l’exposició itinerant ‘Perseguits i Salvats. No volien que existíssim’, que es podrà visitar fins al novembre. 

L’acte tindrà lloc a partir de les 20.00 hores a l’església de Santa Maria de Mijaran i comptarà amb la presència del Síndic d’Aran, Carlos Barrera, i dels consellers d’Aran, a més de l’historiador Josep Calvet, comissari de l’exposició, que oferirà una visita guiada a la mostra. 

 

15 de setembre de 2018

12.00 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inaugurarà la nova passarel·la de Les.

del 19 de setembre de 2018 al 27 de gener de 2019

10.00 h a 14.00 h / 18.00 h a 21.00 h  

Exposició de Paleontologia a les Terres de Lleida. Sala Montsuar de l'IEI

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.