Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu6 de setembre de 2018

 Castell de mur

Accés digital per a tot el territori

El conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, s’han reunit aquest dijous a la Diputació de Lleida per tal d’analitzar les propostes de col·laboració entre les dues institucions en matèria de desplegament de la fibra òptica a totes les comarques de Lleida. 

La intenció de la Diputació de Lleida, que ja ha iniciat els primers treballs d’avaluació al respecte, és la realització d’un pla que permeti, per fases, la implantació del servei de connectivitat a tots els municipis del territori en quatre o cinc anys.

 

 Més informacióNou Edifici

L’edifici de serveis municipals pren forma

La Diputació de Lleida posarà en funcionamet en els propers mesos un nou edifici de serveis municipals, a la finca annexa, a la mateixa Rambla Ferran de Lleida. Aquesta actuació pretén cobrir la necessitat de millorar i incrementar els espais i els servei d’assesorament i atenció als municipis. 

 


Diada Nacional

Ofrena per la Diada Nacional de Catalunya

La Diputació de Lleida farà el proper dia 10 de setembre, a les 12.30, al turó de la Seu Vella de Lleida l’ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

 

 6 de setembre de 2018

19.00 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñéparticiparà a la inauguració institucional de la FiraTàrrega 2018. La Llotja de Tàrrega.

 7 de setembre de 2018

20.30 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, inaugurarà el nou ascensor de la Capella del Claustre de Solsona

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.