Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu8 de juny de 2018

 Webs municipals

Uns 200 municipis i 6 consells comarcals s’adhereixen al projecte de noves webs que impulsa la Diputació de Lleida

El nou disseny de la Diputació es basa en una aplicació amb tecnologia Plone, que permet als ajuntaments escollir un disseny atractiu i personalitzat. Incorpora automàticament els enllaços a eines en línia donades d’alta per cada municipi amb l’Administració Oberta de Catalunya, com ara els serveis de seu electrònica, portal de transparència, e-notum, e-tauler, e-fact o el perfil del contractant.

A més, cada web mostra automàticament l’activitat de l’ajuntament a les xarxes socials més rellevants. També serveix per crear llocs web independents per a les entitats de cada municipi. 

 

 Més informacióJornades Pirineus

L’IEI posarà sobre la taula el futur dels Pirineus en tres jornades que se celebraran a l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran

Al llarg d’aquestes tres jornades, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i els agents del territori posaran sobre la taula les expectatives que s’obren per a les comarques pirinenques en tres aspectes considerats clau per tal d’encarar el debat: l’activitat econòmica i el patrimoni, els serveis públics a la població i la mobilitat i les comunicacions.

La primera de les jornades està programada per avui 8 de juny a la capital de l’Alta Ribagorça, el Pont de Suert, i es dedicarà a ‘Reptes econòmics i patrimoni’. La jornada serà presentada per Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, i la primera de les ponències tractarà sobre ‘Els valors patrimonials en la base del desenvolupament pirinenc’, a càrrec d’Ignasi Aldomà (UdL).  

   Més informacióJornades Pirineus

Empar Moliner i Josep M. Solé i Sabaté debatran sobre ‘La llibertat d’expressió’ dilluns vinent  a l’IEI

L’Institut d’Estudis Ilerdencs acollirà dilluns vinent, 11 de juny, el debat ‘La llibertat d’expressió’, que estarà presidit per Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida i de l’IEI.

L’acte se celebrarà a partir de les 8 del vespre a l’Aula Magna de l’IEI i comptarà amb la participació de l’escriptora Empar Moliner i de l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté, dos perfils diferents però que garanteixen una anàlisis ben profunda d’un tema tan d’actualitat com és el de la llibertat d’expressió. 

D’una banda, la visió crítica al voltant de la societat d’Empar Moliner, escriptora, articulista i col·laboradora i tertuliana en diferents espais de ràdio i televisió, i de l’altra el rigor de l’historiador lleidatà Josep Maria Solé i Sabaté, especialista en la Guerra Civil espanyola i en la postguerra, doctor per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Filosofia, professor d’Història Contemporània a l’UAB. 

    Més informació

 14 de juny de 2018

18:00 hores 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà la taula  "Experències empresarials d'èxit amb clau lleidatana" dins de la 29a edició de les jornades de la Trobada Empresarial al Pirineu. La Seu d'Urgell

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.