Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu15 de novembre de 2016

El projecte de pressupost 2017, a aprovació del Ple el dia 24  

La Diputació de Lleida ha preparat un projecte de pressupost consolidat superior de 112.951.587 € que integra part d’un nou Pla extraordinari de 30M€ extra pel món local i l’economia de Lleida per 2017 i 2018.

El projecte de pressupost se sotmetrà a aprovació el proper ple del 24 novembre i el president de la Diputació espera que tingui el suport de tots els grups.

Reñé, que ha presentat aquest dilluns el projecte de pressupost, indica que és el moment de revertir l’esforç estratègic de gestió que ha permès rebaixar l’endeutament en prop d’un 64% respecte el 2011.Ens sumem al 15è aniversari de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell

La Diputació de Lleida se suma a la celebració del 15è aniversari de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC), dirigida per Alfons Reverté.
El concert extraordinari "La Julià Carbonell & Friends", que es va celebrar diumenge a l’Auditori Municipal Enric Granados va ser la porta d’entrada a tot un any de celebracions que es programaran en el marc del 15è aniversari.
El concert va reunir algunes figures musicals representatives de les moltes que han estat al costat de l’OJC al llarg de la seva trajectòria.   

 

 

Inauguració del curs acadèmic de l’IEI, marcat pel 75è aniversari

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà aquest dimarts la lliçó inaugural del curs 2106-17 de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI). L’escriptor pallarès Pep Coll serà l’encarregat d’inaugurar de forma oficial el curs acadèmic amb la conferència titulada “Missatge i sentit de la llegenda...”.

El nou curs acadèmic s’inicia amb la vista posada a l’aniversari de l’IEI, ja que el pròxim mes de març de 2017 la institució complirà 75 anys d’història.     
 
23 de novembre

12:00 hores
Presentació de la Campanya de Neu 2016 Sala Viladrich de la Diputació de Lleida

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.