Si no veieu correctament aquest correu, podeu clicar aquí

 
Butlletí Informatiu10 de maig de 2018

 Consultoris i socorrisme

Aprovades les bases per als ajuts als consultoris mèdics locals i pel servei de socorrisme a les piscines municipals  

El Ple de la Diputació de Lleida, en la sessió ordinària del passat 20 d’abril, va aprovar inicialment les Bases específiques per a la concessió d’ajuts als ens locals per al funcionament i administració dels consultoris mèdics locals. Les bases es troben exposades a la Seu Electrònica de la Diputació de Lleida fins el dia 4 de juny de 2018. Un cop s’hagi fet l’aprovació definitiva, es procedirà a publicar la Convocatòria al BOP i llavors els beneficiaris presentaran les seves sol·licituds.

La mateixa sessió plenària també va aprovar inicialment les Bases específiques per a la concessió de subvencions als ajuntaments de la demarcació de Lleida per finançar el servei de salvament i socorrisme de les piscines municipals durant la temporada d’estiu 2018. Les bases es troben exposades a la mateixa Seu Electrònica i sota els mateixos terminis.   

 Més informacióEstany d'Ivars

L’estany d’Ivars i Vila va tancar el 2017 amb un cens de 256 espècies diferents

L’estany d’Ivars i Vila-sana va tancar l’any 2017 amb un cens de 256 espècies d'ocells, la qual cosa suposa un augment en relació amb el darrer cens de seguiment ecològic.  Els darrers seguiments constaten la presència de dues noves espècies d’ocells diferents: el repicatalons petit i el pinsà borroner.

Així s’ha posat de manifest a la reunió del Consell General del Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana que ha tingut lloc aquesta setmana a  Mollerussa i en la qual també s’ha informat de la proposta de diferents activitats per a l’any 2018. 

   Més informacióGuinovart Agramunt

La Diputació compleix 10 anys de col·laboració amb l’Espai Guinovart  

La col·laboració entre la Diputació de Lleida i la Fundació Privada Espai Guinovart d’Agramunt compleix enguany 10 anys de vida, durant els quals la corporació, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, ha participat en accions com l’exposició de l’obra permanent dins del programa d’activitats del 2008, el conveni per atendre despeses relacionades amb el funcionament, diversos cicles d’exposicions i promoció.

Inaugurat el 1994, l’Espai Guinovart és el primer centre d’art  contemporani que es va crear a les Terres de Lleida. 

 

Més informació

 11 de maig de 2018

10.30 hores 

66a Fira de Sant Isidre de Solsona. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, presidirà la inauguració’. Consell Comarcal del Solsonès.

 17 de maig 2018

19.30 hores 

Inauguració de l'exposició 'Claustre'. Premi IEI/ Embarrat 2017 a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Sala Gòtica de l'IEI.

 
TOTES LES NOTÍCIES
Per a més informació
diputaciolleida.cat
Instagram DiputacióRSS Diputació de LleidaCanal Youtube de la Diputació
Àrea de Comunicació de la Diputació de Lleida: Carrer Carme, 26 25007 Lleida // T. 973 24 92 00 // F. 973 22 44 54

Segons estableix la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les dades personals proporcionades són confidencials i formaran part dels fitxers de la DIPUTACIÓ DE LLEIDA a efectes d'enviament del butlletí electrònic d'acord amb la legislació vigent. Podeu exercitar els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit a la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, c/ Carme, 26, 25007 Lleida. Donar-me de baixa.