154 ajuntaments sol•liciten ajut a la Diputació per a la contractació de socorristes aquest estiu

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Un total de 154 ajuntaments de la demarcació de Lleida han sol•licitat finançament a la Diputació de Lleida per costejar la contractació de fins a 300 socorristes a les piscines municipals de la demarcació aquest estiu.

Els consistoris s’han acollit a la convocatòria de subvencions de la Diputació de Lleida que finança el servei de salvament i socorrisme per la temporada d’estiu d’aquest 2013.

La Diputació destinarà un total de 1.071.489,48 euros per tal de poder costejar la contractació de socorristes a tots els municipis que ho han demanat.

L’ajut per cada consistori depèn del nombre de socorristes contractats. Les entitats locals que contractin un socorrista podran percebre fins a 4.500 euros, les que contractin dos socorristes podran rebre una subvenció de fins a 7.500 euros i les que contractin tres socorristes podran rebre un màxim de 8.500 euros.

Aquests imports són els mateixos que els de l’any passat, quan es van incrementar respecte a anteriors línies d’ajuts (que eren de 3.000 per un socorrista, 4.500 per dos socorristes i 5.500 per a tres socorristes).

La línia de subvencions es va crear per ajudar els municipis a fer front a la despesa que els suposa l’obligatorietat de tenir socorristes per obrir les piscines municipals durant l’estiu.

Lleida, 23 de juny de 2013
 

Per a més informació: www.diputaciolleida.cat
Telèfons de contacte: 973.24.92.00
premsa@diputaciolleida.cat